Nauja prekė

Ausų Pagalvėlės už Bose SoundLink Aplink-Ear 2 Ausines. Visiškai su Teisinga Spalva ir Formos Scrims su " L " ir " R " Raidės

999 Prekės

€7.36

-29%

€10.51

Pridėti prie pageidavimų

Ausų Pagalvėlės už Bose SoundLink Aplink-Ear 2 Ausines.Visiškai su Teisinga Spalva ir Formos Scrims su " L " ir " R " Raidėmis (SLAE2, Juoda)

Suderinamumas - Tai ausies pagalvėlės ir scrims yra sukurta specialiai SoundLink Aplink-Ear 2 ausines.Jie nėra suderinama su kitų modelių.Atgaivinti Savo Ausines – Jūsų SoundLink AE2 ausines buvo padėti jums "keep it real" metų ir atėjo laikas mokėti juos atgal.Tų ausų pagalvėlės ieškote galingas dėvėti, kartu su savo komforto, deceasing ir savo "melodija laiko" kančių.Grįžti į laikant jį su nekilnojamojo naujų ausų pagalvėlės.Dizainas ir surinkimo Kokybė – aukščiausios kokybės baltymų oda yra derinamas su didelio tankio minkštas putų ir ausų pagalvėlės yra formos, kad idealus matmenys.Baltymų oda yra lygi ir švelni, ir palaipsniui atitinka jūsų ausies formos, per pirmąsias kelias savaites klausytis.Greitas ir Lengvas Montavimas – Minimali "PASIDARYK pats" įgūdžių reikia, bet būkime sąžiningi, jums yra neįvykdyti, ir šie ausų pagalvėlės nebetinka savo skillz!Išsamios rašytinės instrukcijos, ir jūs galite stebėti, žingsnis po žingsnio vaizdo vadovas, padaryti šį procesą paprasta.Ieškoti "YouTube" – 'AHG SoundLink AE2 Ausies Padas Montavimas, Kas yra lauke? – Šį paketą sudaro 2 x SoundLink Aplink-Ear 2 ausies pagalvėlės ir 2 x originalus stilius SoundLink Aplink-Ear 2 scrims iš viso atgaiva jūsų mylimas ausines.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Oda
  • Pakuotė: No
  • Modelio Numeris: qc25
  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės
  • Prekės Pavadinimas: COOLSWINGHI

Žymos: bose, bose ausinės, laisvų rankų įranga, bose pagalvėlė, bose qc15, bose soundsport, bose soundlink, oficialus hijab, ausinės bluetooth bose, logotipas garsiakalbis, bose ae2.

Parašyti atsiliepimą

Ausų Pagalvėlės už Bose SoundLink Aplink-Ear 2 Ausines. Visiškai su Teisinga Spalva ir Formos Scrims su

Ausų Pagalvėlės už Bose SoundLink Aplink-Ear 2 Ausines. Visiškai su Teisinga Spalva ir Formos Scrims su " L " ir " R " Raidės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai