Nauja prekė

Belaidžio "Bluetooth" ryšio Valdiklis, skirtas PS3 Konsolę Valdiklis " PlayStation 3 DualShock Kreiptuką PC Gamepads

999 Prekės

€6.77

-56%

€15.39

Pridėti prie pageidavimų

Ypatybė:

Naudoti aukštos kokybės žetonų, kad jis geresnis stabilumas žaidimas, didelio tikslumo 360° Rokeris, vėlavimas yra beveik nulis, lengvai susidoroti su įvairių scenarijų.Naudoti didelio našumo 400mAh Ličio baterija, gali trukti ilgiau ir patvarus.jis bus automatiškai uždaryti be jokios operacijos, kai nenaudojate, kad būtų taupoma energija.Built-in vibracijos, variklis, todėl jūs galite pajusti džiaugsmo žaidimą geriau.Stipri vibracija tegul žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke.Visi išlaikė griežtą kartoti klavišų bandymo, užtikrinti gerus rezultatus.Aukštos kokybės slėgiui jautrūs D-Pad, 360° nr. negyvojoje kreiptuką, suteikia jums greičiau žaidimų patirtis.Dizainas su 3D Rokeris su patogiai kirsti pagrindiniais dizaino lankstesnės, Ergonomiška rankena, neslidus tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikį sukibimą nėra pavargęs.Suteikia didelę patirtį savo žaidimus.

Kaip pora su PS3 ?

Naudoti "micro-usb" kabelį įjungti valdiklio, kai pirmą kartą naudoti. - Sujungti valdiklį su savo konsolę, paspauskite "Home" mygtuką ir ištraukite laidą.Tada jūs galite naudoti ją belaidžiu būdu. => Jei neturi darbo, paleisti iš naujo ar imti ji.Jei vis dar gali ne naudoti, įdėti adatą į mini skylė, atgal į jį iš naujo.

Kaip įjungti/išjungti ?

Duomenų valdytojas, bus pradėti, kai paspauskite mygtuką "Home" mygtuką, arba prisijungti prie kompiuterio usb kabeliu.Jis bus išjungti, kai jis trunka 5 min po to, kai jis yra atjungtas. => Jei jis negali nustoti veikti po ilgo laiko, prašau įjunkite usb laidas į PC, tada ištraukite, tada ji gali būti išjungti.

Kaip apmokestinti ?

- Prijunkite gamepad, kad Konsolės USB kabeliu. - Raudonos šviesos valdiklis bus mirksi, kai baterija įkraunama. - Raudonos šviesos išsijungs, kai visiškai įkrautas.

Paketas Apima:

1 x Bevielis Žaidimų Valdiklis

Kelis Prisijungimo Būdas:

Gali suderinama su multi-platform.Su "bluetooth" technologija, galite prisijungti prie PS3 Konsolės belaidžiu ryšiu nedelsiant.Jis gali būti naudojamas ant nešiojamieji kompiuteriai/PC win7/8/10 su usb laidu.

  • Prekės Pavadinimas: Woopker
  • Tipas: Gamepads
  • Suderinamos Prekės/Modelis: SONY
  • Sąsajos Tipas: "bluetooth"
  • SONY Modelis: playstation3
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: P3B
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: No

Žymos: rb lb mygtuką perjungti xbox vienas, "bluetooth" gamepad, odos xbox 360 fat, kreiptuką pc, Kontrolės, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, automobilio valdymo kompiuterį, gamepad wireless, nr wireless gamepad, kontrolės pc.

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" ryšio Valdiklis, skirtas PS3 Konsolę Valdiklis " PlayStation 3 DualShock Kreiptuką PC Gamepads

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai