Nauja prekė

Tuya Smart Pasaulio Pasakų Žibintai WiFi IP65 Vandeniui RGB Juostos Šviesos Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa "Google" pradinis Apšvietimo Sekas

999 Prekės

€10.60

-45%

€19.62

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

APP valdymas: Tuya, Protingas gyvenimas

Atkreipkite dėmesį, kad pats produktas (LED pasakos šviesa)yra atsparus vandeniui(IP65), bet valdiklio šviesos eilutės nėra atsparus vandeniui, būkite atsargūs.

-24-raktas nuotolinis valdymas: nuotoliniu pulteliu, jūs galite kontroliuoti on/off, spalva, scena, atgalinės atskaitos, muzikos režimą ir kitų valstybių smart pasaulyje fariy string žibintai.

- Laiko funkcija: nuotoliniu pulteliu ir mobiliojo app, lempa string gali atlikti laiko operacijos, praėjus nustatytam laikui, kuris yra patogesnis valdymas, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos.

- Muzikos ritmas: Itin jautrus Mikrofonas yra pastatytas atsižvelgiant string valdytojas.Šviesos spalva ir režimas gali būti keičiamas laisvai su muzika.Yra 4 režimai, muzikos ritmas, gauti savo individualų spalvinga ir protingo namo apšvietimo sistema.

- Rankinis valdymas: paspaudus mygtuką, esantį valdiklį, galite kontroliuoti, įjungimo/išjungimo šviesos eilutę, pereiti spalvos šviesos, ir įjungti/išjungti muzikos ritmą.

- Muzikos Pasakų Apšvietimo: Su built-in mikrofono leidžia "gyvai" šviesos.Led lemputės mirksi kartu su beats muzikos, Tai yra pirmas pasirinkimas ugnies šalis ir papuošti renginiai, pavyzdžiui, Helovinas, Kalėdos

- USB Maitinimo Sąsaja: Kalėdų žiburiai galite prijungti USB lizdą, tiesiai į nešiojamąjį galia bankas, USB lizdas, ar kompiuterio ir naudoti jį kur jums patinka

Grupės valdymas: Daug šviesos stygos gali būti sukurta į grupę suprasti, sinchroninio kontrolės.

- Platus: Taikant minkštas sidabro viela, ji yra lanksti formą ir išlinkimo į formą, jūs norite.Idealus, "PASIDARYK pats" papuošti savo miegamąjį, livingroon, vestuvių, pobūvių, gimtadienių, sodas, terasa, pavėsinė, tvora, kieme, Kalėdų eglutė, Valentino Diena.

- Balso kontrolė: šviesos eilutę palaiko "Amazon" echo "/ Home "Google" balso kontrolė.

Techniniai duomenys:

- Led Pasakų Šviesos: Smart Pasaulyje LED Pasakų žibintai

- LED Spalva: RGB

- Vandeniui: IP65

- Lempos Karoliukai: 5M/50 10M/100

- String Ilgis: 5M/16,4 ft 10M/32.8 ft

- Balso Kontrolė: Alexa, Google Namuose

- Phone " Programėlę: Tuya, Smartlife App

- WIFI: 2.4 GHz

- Maitinimas: USB Power Sąsaja

- Remote Controler: 24 pagrindinių

Pakuotė:

1*šviesos eilutę

1*valdiklis

1*USB kabelis

1*nuotolinio valdymo

1*Instrukcija

Pastabos:

Atkreipkite dėmesį, kad pats produktas (LED pasakos šviesa)yra atsparus vandeniui(IP65), bet valdiklio šviesos eilutės nėra atsparus vandeniui, būkite atsargūs.

  • Sertifikavimo: CE
  • Formos: Kamuolys
  • atsparus vandeniui: IP65 vandeniui
  • Prekės Pavadinimas: oobest
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dropship,Didmeninė Prekyba: Parama

Žymos: lemputė g40, tuya rgb nuotolinio valdymo pultelis, pritaikyti wifi, tuya rgbw valdytojas, usb wifi, led eilutės, bambuko led, curtain lamp, balionas smūgis, cigarų fakelas.

Parašyti atsiliepimą

Tuya Smart Pasaulio Pasakų Žibintai WiFi IP65 Vandeniui RGB Juostos Šviesos Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa

Tuya Smart Pasaulio Pasakų Žibintai WiFi IP65 Vandeniui RGB Juostos Šviesos Nuotolinio Valdymo Dirbti Su Alexa "Google" pradinis Apšvietimo Sekas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai