Nauja prekė

40Pcs Natūralaus Medžio Ratą Karoliukai Jungtys Medinis Žiedas "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Amatų

999 Prekės

€0.65

-52%

€1.36

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Medžiaga: Mediena, Dia: Apytiksl. 25mm/0.98 colių, 30mm/1.18 colių

MEDINIŲ ŽIEDŲ: Kiekvienoje pakuotėje yra 20 natūralaus medžio žiedai be dažų, kad bus patenkinti jūsų įvairių amatų poreikius, pridėti unikalų tvist į savo amatų projektus ir namų dekoro priedai.

PAGAMINTAS IŠ MEDŽIO: Tai apvalios mediniai žiedai, pagaminti iš natūralaus medžio, kad neturi didžiulis mazgų arba grubus dėmės, sklandžiai išvaizdą, suteikti jums patogus touch jausmas.

SUKURTI SAVO ŽIEDUS: nebaigtas miško žiedai gali būti dažytos, vitražo ar išbaigti kaip norite, ir reikia; PASIDARYK pats savo asmeninį medžio žiedai.

UNIVERSALUS: Šie mediniai žiedai yra geras įvairių amatų projektais, pavyzdžiui, "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo, nerti Kalėdų vainikas papuošalai, dažytos papuošalus, mažas nuotraukų rėmelį, papuošalai ir kt.

Komplektą Sudaro:

40 Vienetų Medinis Žiedas

Pastaba:

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Tuo tarpu primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir pan.gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

  • Produkto Tipas: Nebaigtas Medienos
  • Prekės Pavadinimas: Kesoto
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: užsakymą medžio kubeliai, medžio kubeliai šeimos, "pasidaryk pats" medžio kubeliai, afrikos medžio kubeliai, medžio kubeliai vaikas, medžio kubeliai decore, dekoratyvinės medžio kubeliai, kietos medienos kubeliais, medienos žaidimas kubeliai, medžio kubeliai kamuoliai.

Parašyti atsiliepimą

40Pcs Natūralaus Medžio Ratą Karoliukai Jungtys Medinis Žiedas

40Pcs Natūralaus Medžio Ratą Karoliukai Jungtys Medinis Žiedas "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Amatų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai