Nauja prekė

9L Plastikinių Kabinti Šiukšliadėžės Su Dangčiu, Maisto Atliekų, Komposto Dėžę Dauguma Virtuvės Spintelių Durų

999 Prekės

€16.73

-23%

€22.01

Pridėti prie pageidavimų

9L Plastikinių Kabinti Šiukšliadėžės Su Dangčiu, Maisto Atliekų, Komposto Dėžę Dauguma Virtuvės Spintelių Durų

Kulka Taškų: 1、Premium ir Netoksiška: virtuvė kabinti šiukšliadėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiškas ir bekvapis, kurios funkcijos stiprios laikančios talpą, ir jis yra patvarus.

2、Tinkamą Dydį: šiukšliadėžės priemones, apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 pagal dydį ir pajėgumą, gali tai 9L, ir funkcijos 26cm/10.24-ilgai atidarymo dizaino, kuri leidžia šiukšlių išvertimas lengva.

3、Sandariai Dangčiu: šiukšliadėžės, yra įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią kvapų nepabėgtų, ir 2 būdais atidarykite dangtelį, todėl jį lengviau naudoti.

4、Lengva Valyti: virtuvės šiukšliadėžės yra lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir nėra spragų, spąstai, dulkių, purvo ar skysčių.

5、Lengva Įdiegti: virtuvės, šiukšlių yra įrengta su montavimo priedai, storis durys turėtų būti mažiau nei 0.95 colių (apie 2,5 cm), ir jis tinka daugumai kabineto durys, virtuvės durys, spintos.

Savybės: Premium ir Netoksiška: virtuvė kabinti šiukšliadėžės yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, netoksiškas ir bekvapis, kurios funkcijos stiprios laikančios talpą, ir jis yra patvarus.

Tinkamas Dydis: šiukšliadėžės priemones, apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 pagal dydį ir pajėgumą, gali tai 9L, ir funkcijos 26cm/10.24-ilgai atidarymo dizaino, kuri leidžia šiukšlių išvertimas lengva.

Sandariai Dangčiu: šiukšliadėžės, yra įrengtas su dangteliu, siekiant užkirsti kelią kvapų nepabėgtų, ir 2 būdais atidarykite dangtelį, todėl jį lengviau naudoti.

Lengva Valyti: virtuvės šiukšliadėžės yra lengvai plaunamos su muilu ir vandeniu, ir nėra spragų, spąstai, dulkių, purvo ar skysčių.

Lengva Įdiegti: virtuvės, šiukšlių yra įrengta su montavimo priedai, storis durys turėtų būti mažiau nei 0.95 colių (apie 2,5 cm), ir jis tinka daugumai kabineto durys, virtuvės durys, spintos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Talpa: 9L

Dydis: apie 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 į

Spalva: kava, balta, pilka

Privalumai: stiprus, guolių talpa, jokių pėdsakų sienos kabinti, išsiplėtusios atidarymo, nereikia pasilenkti

Pakavimo Sąrašas:

Šiukšliadėžės*1

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Modelio Numeris: 9L Plastikinės Šiukšliadėžės
  • Struktūra: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Prekės Pavadinimas: CHUWUJU
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Valcavimo Padengti Tipas
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras

Žymos: problema maisto švaistymas, compostera, kompostas šiukšlių, mokyklos sodo kompostas, kompostas, kenkėjai, komposto bin, maža virtuvė komposto bin, atliekų perdirbimas mašina, nerūdijančio plieno šiukšliadėžė dvigubai, nerūdijančio plieno pedalų bin.

Parašyti atsiliepimą

9L Plastikinių Kabinti Šiukšliadėžės Su Dangčiu, Maisto Atliekų, Komposto Dėžę Dauguma Virtuvės Spintelių Durų

9L Plastikinių Kabinti Šiukšliadėžės Su Dangčiu, Maisto Atliekų, Komposto Dėžę Dauguma Virtuvės Spintelių Durų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai