Nauja prekė

Feel Fine Raw turkijos Šilko Kokono Veido Mitt Drėkinamasis Veido Pirštinės Valiklis Negyvas Odos Skruberis ir Makiažas Baro Priemonė Ne Kempine

999 Prekės

€15.26

-27%

€21.19

Pridėti prie pageidavimų

SAVYBĖ

Audinys

100% Žaliavinio Šilko Kokono

Sezonas

Keturis Sezonus

Skalbimo Būdas

Plauti rankomis, tik

KAS MES ESAME?

VISI HAMAM yra labai sėkmingas turkijos bendrovė, ir ji ėmėsi labai didžiuojasi pristatydamas tradicinio turkijos Hamam Kultūros keliose šalyse iš viso pasaulio nuo 2006 metų.

Laikui bėgant, šis pasaulio mąstyseną populiarinant turkijos Hamam Kultūros visame pasaulyje buvo derinamas su verslo mąstysena, kad ragino VISUS už HAMAM didinti ir įvairinti savo produktų asortimentą, ir tuo pačiu gerinti savo produktų, su vis linkę naudoti natūralias medžiagas, jų priėmimo.

Su savo klientų-sutelktas darbas "filosofija, kuri skatina VISUS HAMAM" darbuotojams turi būti visas ausis savo ryšių su tiek naujų, tiek ir pakartokite klientams, todėl nenuostabu, kad kompanijos reputaciją ir toliau auga su kiekviena diena dėka teigiamų word-of-burna.

Esame tvirtai įsitikinę, ir svajoja, kad ateis diena, kai VISI HAMAM ir jos aukščiausios kokybės turkiška Pirtis produktai bus ėmėsi savo vietą kiekvienoje vonioje, viešbutis ir spa dėl septynių žemynų pasaulyje!

KODĖL JUMS TURI JAUSTIS BAUDOS 100% ŽALIAVINIO ŠILKO KOKONO VONIA PIRŠTINĖS?

Feel Fine vonios pirštinė yra pagaminta iš šilko.Šilko sudėtyje yra natūralių baltymų ir natūralių korinio kiaušinio baltymas, kurios pagreitina medžiagų apykaitą odos ląstelėse.Be to, šilko pirštinių neturi dirginti odą.

Jis valo odą nuo nešvarumų, taršos, ir bakterijų, kurios kaupiasi ant odos šveitimas.Oda yra įspėjami ir kraujo apyvartą, paspartinti dėl pašalinti negyvas odos.Su pagreitinti kraujotaką, oda pradeda būti blizgantys ir lygūs.

Odos, kuri yra be naftos ir purvo sumažina spuogų susidarymo ir inkštirų ir pašalina juos laiko.Su pašalinus negyvas odos, odos, atrodo, shinier ir sveikiau.

Šis natūralus audinys yra vienas iš labiausiai tvirtos medžiagos.Jei jūs jį naudoti tinkamai, ji neleidžia nublankti per trumpą laikotarpį.Skirtingai nei kiti, audinys neturi kraujuoti (prarasti savo dažų) arba, kad jums jaustis kaip jūs esate, kad jūsų kūno šveitimo su švitriniu popieriumi.

NAUDA VONIOS PIRŠTINĖ

1. Skatina ląstelių pratęsimus

2. Apsaugo nuo celiulito formavimosi, pašalinant toksinus

3. Exfoliates negyvas odos ir fake tan

4. Suteikia daugiau sutvarkyta ir spinduliavimo išvaizdą

5. Apsaugo nuo spuogų susidarymo, inkštirų, ir paraudimas

6. Gerina imuninę sistemą ir apsaugo nuo odos ligų

7. Daro odą padengti orui

8. Blunka išvaizdą randai, strijos, ir kūno ženklai

9. Sumažina raukšles

10. Padeda pašalinti plaukų įaugimo

KAIP NAUDOTI VONIOS PIRŠTINĖ?

Vonios pirštinė kartą per dešimt dienų atgaivina odą ir meta šalin nuovargį savaitę.

Naudoti yra taip paprasta, kaip šveitimo oda su audinio.

REKOMENDACIJOS ir ĮSPĖJIMAI:

1) rekomenduojama būti naudojamas tik vieną kartą, nuo 8 iki 10 dienų.

2) Nusiplaukite vonia su pirštine muilo pirmas kartas, kai jūs jį naudoti.Kitame savo drėkinamasis rutinos, jums reikia nenaudokite muilo ar panašius gaminius, prieš arba per drėkinamasis.

3) Matmenys ir spalvos toną produktas gali šiek tiek skirtis.

4)Po plovimo vonios pirštinė, ten gali būti 1 ar 2 cm susitraukimas.

5)Po to, naudojant jūsų vonios pirštinės, palaukite, kol jam išdžiūti sausoje aplinkoje, su ranka linijos.

KOKS YRA GERIAUSIAS VONIA PIRŠTINĖS TEN?

Tai yra labai svarbu pasirinkti savo mitt kruopščiai.Kempinės tipo valiklių nereikia visiškai švarios odos.Giliai valymas, pasirinkti šilko puspirštines bei natūralių augalų pluošto.Taip pat yra variantai medžiagų ir geriausi yra pagaminti iš aukštos kokybės viskozės ir poliesterio.Šios rūšies puspirštinės, yra švelnus odai, bet sunku nešvarumus ir purvą.

PAKUOTĖ

Pristatymo metodas yra DAP.Suma, kurią turite sumokėti apima išlaidas, susijusias su prekėmis ir pristatymo išlaidas.Visi muitinės procedūrų, išlaidos, mokesčiai ir muitai atsirasti nuo importo priklauso pirkėjui.

  • Naudoti: Valymas
  • Gaminio Dydis: 12X10 cm
  • Kiekis: 1 vnt
  • Medžiaga: Šilko
  • Tipas: Pirštinės
  • Audinio Tipas: 100% Raw Kokono Šilko Audinys
  • Prekės Pavadinimas: FEELFINE
  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Produktas: Pirštinės
  • Prašymas: Veidas
  • Modelio Numeris: DK-014L

Žymos: atgal šepetys, plečiama dirbtiniais ivy privatumo tvora, turkijos interjero audiniai, gugug odos skruberis, 0 makiažas kempine, esponjas magicas, kūno odos šveitimo kempinę, lavos makiažas kempine, turkiška pirtis pirštinės, vonios pirštinė.

Parašyti atsiliepimą

Feel Fine Raw turkijos Šilko Kokono Veido Mitt Drėkinamasis Veido Pirštinės Valiklis Negyvas Odos Skruberis ir Makiažas Baro Priemonė Ne Kempine

Feel Fine Raw turkijos Šilko Kokono Veido Mitt Drėkinamasis Veido Pirštinės Valiklis Negyvas Odos Skruberis ir Makiažas Baro Priemonė Ne Kempine

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai