Nauja prekė

H7 LED Žibintų Lemputė Lemputės Adapteris Bazės Laikiklis Laikiklis Audi A3 A4 A6 A4L A6L

999 Prekės

€4.50

-30%

€6.43

Pridėti prie pageidavimų

H7 LED Žibintų Lemputė Lemputės Adapteris Bazės Laikiklis Laikiklis Audi A3 A4 A6 A4L A6L

Įmontuoti:

Už " Nissan QASHQAI (J10, 2006-2013 M.), X-Trail Už Buick Regal/LaCrosse/Verano/Excelle/ Hideo Opel Insignia/Astra (ES) Už Vauxhall Insignia/Astra (UK) Už Holden Insignia/Astra (AS) Už " Chevrolet Vectra VW Jetta, Passat, Bora ,Tiguan Mercedes-Benz E-Klasė, ML-Klasė, C-Klasės, V-Class/Sprinter Audi A3, A4, A6, A4L,A6L BMW 5-Serijos (E60/E61), X5 Už Renault Kadjar

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Spalva: Sidabrinė Krova ant transporto priemonės: į Kairę, Dešinę, Priekiniai Tipas: H7 Adapteriai Įmontuoti: H7 Halogeninės pereiti prie LED Puikus atsarginių dalių pakeitimas Profesionalų montavimą, rekomenduojama

Savybės:

1: 100% brand new antrinėje rinkoje automobilių žibintų LED adapteris. 2: Leidžia lengvai įdiegti antrinėje rinkoje LED konversijos rinkinys, nekeičiant arba sunaikinti pradinės lizdas 3: Su adapteriu, H1 H7 LED lemputės gali būti užrakintas į savo automobilį " akcijų priekinis žibintas būsto tvirtai. 4: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio medžiagos, šilumos varža, atsparumas korozijai ir ilgaamžiai. 5: Jei nesate tikri, ar šis produktas yra suderinamas su jūsų transporto priemonė, tiesiog pop-up gaubtu ir palyginti šį produktą su stock žibintai lizdą.

Pastaba:

1. Šios lemputės laikikliai fiksatorius leis jums įdiegti H1/H7 LED lemputė užtikrintai " ir greitai jūsų halogeniniai žibintai be jokių pakeitimų ar sunaikinti jūsų originalaus lizdas 2. Tai ne OEM produktas, pagalbinė tik ir yra tik halogenų kapsulė priekiniai žibintai. 3. Lemputė neįskaičiuotos.

DUK

Q: Kai mes išsiųsti jūsų užsakymas?A: Po to, kai gausime jūsų užsakymą, mes atsiųsime savo užsakymo per 24 valandas. (Išskyrus švenčių ir poilsio dienas): Q: Ar mūsų produktas originalus?A: Mes Langsdom oficiali parduotuvė, mes įkūrėjas Langsdom prekės, mes turime mūsų pačių gamykloje, visas prekes mes parduodame mūsų parduotuvėje yra originalus.Q.Apie paketas A: Mes bus naudoti anti-vibracijos paketą, siekiant užtikrinti, kad jūsų paketas gali būti saugiai pristatyti jums.Taigi, jūs neturite jokių rūpesčių.Q: Kaip ilgai užtruks man gauti paketą?A: Euroelectronics.lt Standartinis Pristatymas pristatymo trukmė 15-30 dienų, jei nenorite gauti paketą, per 60 dienų, mes suteiksime jums grąžinti ar išsiųsti savo užsakymą vėl.Jūsų pinigai yra saugūs.Specialių šalių, tokių kaip Brazilija, Čilė, mes esame įsipareigoję pristatymo laikas yra 15-60 dienų.Q: Ką daryti, jei gavau produkto klaida ar žalos?A: Jei gaunate produktą, klaidas ar žalą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti greitai ir pateiks jums sprendimą, jums bus gauti lėšų ar pakeitimo paslauga.Q: Apie atsiliepimus.A: Jei jūs patenkinti mūsų prekėmis, prašome suteikti mums visas 5 žvaigždutes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome pateikti mums neigiamų atsiliepimų.Prašome nedelsiant mus informuoti, mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir sprendimas.

  • Lemputės dydis: H7
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: h4 led, audi a3 žibintai kabelis, sq3, audi a4 b9 interior, 30000lm, audi a4 b9 apdaila, led xhp90, audi a7 žibintai, audi a5 žibintai skaidrūs, 2015 m. " audi a3 žibintai.

Parašyti atsiliepimą

H7 LED Žibintų Lemputė Lemputės Adapteris Bazės Laikiklis Laikiklis Audi A3 A4 A6 A4L A6L

H7 LED Žibintų Lemputė Lemputės Adapteris Bazės Laikiklis Laikiklis Audi A3 A4 A6 A4L A6L

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai