Nauja prekė

VEKEFF 1 Pora Ausų Pagalvėlės Dangtis JBL T450BT T450 Ausinių Gaubteliai Cusions Remontas, Dalys

999 Prekės

€2.53

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

1. Tvirtos ir minkštos patogiam klausymuisi. 2. Idealus pakaitalas, bet sugadintas, suteikti naują gyvenimą savo ausines. 3. Sponge kokybės suteikia jums patogią patirtis. 4. Veiksmingai sumažinti trintį tarp ausų ir ausinės. 5. Lengva įdiegti ir naudoti. 6. Suderinamas su JBL Tune600 T500BT T450 T450BT JR300BT Ausines Specifikacijos: Spalva: Juoda, raukšlėta oda/ Balta raukšlėta oda/ Pilka, raukšlėta oda Medžiagos: Baltymai Odos ir putos yra naudojamos kempinės Kiekis: 1 Pora/2vnt(Kairės ir Dešinės)

Klausimai ir atsakymai:

a.Kaip gauti stebėjimo informaciją?Stebėjimo informaciją bus galima įsigyti 3-7days po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją.b.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo, susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Atsiliepimus ir paslaugos:

a.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių.b.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir kad esate patenkintas.c.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis.d.Jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais,prašome susisiekti su manimi,aš duosiu jums priimtinas bendradarbiavimas.

  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: T450
  • Medžiaga: Oda
  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės

Žymos: jbl t450bt, jbl, "bluetooth" jbl speaker, namų kino sistemos, pioneer ritės dalys, lcd valdiklio plokštės komplektas nešiojamas ekranas, laisvų rankų įranga hyperx, aukso garsiakalbis, beyerdynamic ausies padas, ausinių remonto komplektas.

Parašyti atsiliepimą

VEKEFF 1 Pora Ausų Pagalvėlės Dangtis JBL T450BT T450 Ausinių Gaubteliai Cusions Remontas, Dalys

VEKEFF 1 Pora Ausų Pagalvėlės Dangtis JBL T450BT T450 Ausinių Gaubteliai Cusions Remontas, Dalys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai