Nauja prekė

Patvarus Puodą Drizzler Nerūdijančio Plieno Virtuvės Įrankių Alyva Balionėlis Restorane Butelį Acto Cruet Lengva Valyti Su Rankena Kaista Nemokamai

999 Prekės

€4.42

-21%

€5.60

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

SVEIKOS: Pagamintas iš maisto kokybės, 304 nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus, ir corrosionresistant.Lengva valyti ir plauti indaplovėje.

DRIP-NEMOKAMAI PILANT: dizainas anti-drip naftos snapelis apsaugo aliejų nuo varvančių pusę buteliuko, visada saugo jūsų virtuvės gera, ir lengva kontroliuoti naftos kiekį.

Patogus: Su dulkių dangteliu, švarus ir higieniškas.Ergonomiška rankena yra lengvai rankena.Didelė anga dizainas yra lengva užpildyti.

TALPA: Apie 24oz/32oz/48oz(pasirinktinai), didelės talpos dydis puikiai tinka alyvuogių aliejaus ir rapsų aliejus, actas, sojos padažo, balzaminio acto cruet ir daugiau.

MULTI-PURPOSE: Yra veidrodis poliruoti naftos talpyklos dulksna puodą, elegantiškas ir stilingas, tinka namų, virtuvės, restorano ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Spalva: Sidabrinė

Tipas/Talpa: Apie 24oz, 32oz, 48oz

Dydis(DxH):

24oz: Apie 8x12.5cm/3.15x4.92inch

32oz: Apie 9x14cm/3.54x5.51inch

48oz: Apie 10x16cm/3.94x6.3inch

Komplektą sudaro:

1pc x Alyva Balionėlis

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

  • Sertifikavimo: EEB
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN

Žymos: xre 300 cilindras.

Parašyti atsiliepimą

Patvarus Puodą Drizzler Nerūdijančio Plieno Virtuvės Įrankių Alyva Balionėlis Restorane Butelį Acto Cruet Lengva Valyti Su Rankena Kaista Nemokamai

Patvarus Puodą Drizzler Nerūdijančio Plieno Virtuvės Įrankių Alyva Balionėlis Restorane Butelį Acto Cruet Lengva Valyti Su Rankena Kaista Nemokamai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai