Nauja prekė

2vnt/Komplektas Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė

999 Prekės

€1.69

-19%

€2.11

Pridėti prie pageidavimų

Kokį skudurą ar jums patinka?Tai skuduru, kad gali greitai sugeria drėgmę, bet nėra lengva valyti?Ne!Banga Modelis žvynų Audinio Skiautė, gali sudaryti trūkumus tradiciniai rpg, jums gali greitai išvalyti šluoste pati.

Pagrindinės Funkcijos ✅ Unikalių Pluošto Medžiaga: Galingas ir greitai pašalinti nešvarumus.Pluošto storis yra tik 1/200 plaukų, tačiau ji gali sugerti dulkių, dalelių, arba skystis 7 kartų savo svorio.Vandens ir aliejaus galima atskirti greitai ir skirtingų dalių valymas gali būti baigtas su skuduru.

✅ Lengva Valyti: Šios servetėlės turi nuostabų apsivalymo galimybė, kuri yra patogi ir taupo laiką.Tai reiškia, kad, kai ji būna užterštas įvairias dėmes, jums tik reikia naudoti valymo skysčio pašalinti dėmes ant jo paviršiaus. ✅ Jokių Pėdsakų: Griežtas dažymo procesą, todėl, kad tai nesukels problemų nuspalvinimas ir taršai valant paviršius straipsnis, ir apsaugoti savo mylimą baldai.

✅ Turtingas Dydis : didesnio dydžio taupo pastangų ir lengvai pašalina didelius plotus dėmes.Dviejų dydžių yra prieinami susitikti kasdien, namų valymas.

Įvairių kartų "vienas audiniai" vietoje

"Stalo & Virtuvės indai ir prietaisai & Countertop" stiprus vandens absorbcijos pajėgumas padeda sausas iš karto, siekiant užkirsti kelią bakterijų augimą.Palikti jokių pėdsakų ir apsaugoti virtuvės įrankiai, kaip naujas.Didelis dydis leidžia greičiau valyti didelius plotus.

"Automobilis" Ji padeda išvalyti viduje ir išorėje automobilį greitai ir gerai, be žalingų priemonių, automobilių, ir lankstymo saugojimo neužima daug vietos.Specifikacijos Produkto Svoris 25X25cm:35g 30X40cm:48g Gaminio Dydis

(L x W x H) 25X25cm 30X40cm Spalva: Atsitiktinis Pakuotės Turinys Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė Medžiagos Pluošto Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Svoris: 30G
  • Gamyba: šveitimo padas
  • Naudojimas: VIRTUVĖ
  • Medžiaga: MIKROPLUOŠTO
  • Funkcija: Įžuvinti

Žymos: virtuvės rpg, lengas kablys, magija rpg, grindų skudurą, lengas, žuvų svarstyklės medžiaga, bambuko rpg, cleaner mikropluošto valymo šluostės, didelis mikrofibros valymo servetėlės, vaikas žuvų medžiaga.

Parašyti atsiliepimą

2vnt/Komplektas Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė

2vnt/Komplektas Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai