Nauja prekė

Mairuige Optinis Trackball KOMPIUTERIO Pelės Padas Veltinio Audinio Universalus Spalvinga stačiakampio Kilimėlis Kilimėlis Lentelė kilimėlis Csgo Dota

999 Prekės

€0.95

Pridėti prie pageidavimų

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Apie produktų kokybę problema:

Produktų nuotraukos yra didelis pikselių vaizdo Internete

Taip pat, nes kompiuterio ir spausdinti pikselių pikselių neatitinka problema

Ir šviesos atspindys nuo spalvos.

Ar dėl to, kad spalva visiškai negalima atlikti sudėtingas tam tikra spalva spausdintuvą

Poveikį galutinio produkto ir nuotraukos aprašymas yra šiek tiek nukrypimas

Tai priklauso normalus, nepriklauso paties produkto kokybės problema

Jei turite pardavėjas jums sakė, kad yra pats produktas, nuotraukos ir aprašymai

Jis buvo melas jums, prašome netikiu

Galiausiai linkiu jums laimingas pirkinių!

Klausimus apie paštas

Sveiki!

1. Numatomas laikas

1) normalus: nuo 16 iki 35 dienų atvykti

2) ypatingų aplinkybių: 35 iki 60 dienų atvykti, ir specialias bylas, įskaitant švenčių, politikos koregavimo ir atokiose vietovėse, ir tt

2. Senėjimo

Logistikos žada paketo, nes LanShou arba ženklas, sėkmė bus pasiekti per 60 dienų (90 dienų), Brazilija (išskyrus force majeure muitinės tikrinimo ir muitinės)

3. Jei nuspręsite, kad Kinija po eilinio paketas, važtaraščio numeris gali tik užklausa, informacija apie Kiniją, prekių negali palikti Kinija yra stebėjimo informaciją užklausą, bet nereikia bandyti taip sunku, kaip ilgai, kaip yra stebėjimo informaciją matyti, kad prekės buvo išleistas Kinijoje, vežimo metu, jeigu yra apsauginis pabaigos negavote sklypas, prašome susisiekti su manimi.Aš duosiu jums daugiau apsaugos nuo 7 iki 15 dienų, jei negavote mes grąžinsime, daugiau, apsaugos pagaliau palinkėti jums gražią dieną!

1.Pristatymas

Paprastai mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo.Mes norime, kad jūs, kad gauti savo mėgstamus produktus laiku, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei paketas buvo išsiųstas, tačiau dėl adresą klaidų negalite siųsti siuntinių, mes ne grąžinti pinigus.

2.Pristatymas

Įprastomis aplinkybėmis, mūsų transporto China Post Įprasta Mažas Pakelis Plius,Jei turite kitų rūšių transportu, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums su lengvatinėmis patogus transportas.

3.Grįžti

Visi produktai, prieš siunta yra patikrinti,Jei esate nepatenkinti su produktais, jūs perkate, jūs galite pakeisti gaminio iki išsiuntimo,Jei jums grįžti produkto po gimdymo, pristatymas pirkėjui.Įsitikinkite, kad produktas nėra pažeistos, ir t.t.

4.Susisiekite su mumis

Jei kiltų klausimų dėl jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis ,Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas.

5.Atsiliepimai

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimą, jei turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti jūsų problemą.Ačiū!

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

  • Stilius: su Riešo Poilsio, Šildomos
  • Custom: Taip
  • pristatymas: Nemokamas Pristatymas
  • Modelio Numeris: 12
  • Medžiagų Mokslas: Jaučiausi
  • Didmeninė: Taip
  • styes: Asmenybės Pelės kilimėlis
  • Dropshipping: Parama
  • Medžiaga: Jaučiausi
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Pakuotė: Taip
  • ColorArt: Kaip nuotraukoje
  • Prekės Pavadinimas: Mairuige
  • dydis: M

Žymos: kietas kilimėlis, pelės kilimėlis, audinio pelės mygtukai, klaviatūros trackball, csgo, kilimėlis pokemon, aliuminio pelės mygtukai, katė pelės mygtukai, klaviatūros poilsio, csgo pelės mygtukai.

Parašyti atsiliepimą

Mairuige Optinis Trackball KOMPIUTERIO Pelės Padas Veltinio Audinio Universalus Spalvinga stačiakampio Kilimėlis Kilimėlis Lentelė kilimėlis Csgo Dota

Mairuige Optinis Trackball KOMPIUTERIO Pelės Padas Veltinio Audinio Universalus Spalvinga stačiakampio Kilimėlis Kilimėlis Lentelė kilimėlis Csgo Dota

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai