Nauja prekė

Herbalife Mitybos Nustatyti 3 Suplakti Sumaišykite 1 Riešutų Kokteilis + 1 Klasikinis Arbatos + 1 Aloevera Gėrimas+ 1 Thermo Complate Sveiką Gyvenimo Būdą

999 Prekės

€100.01

-30%

€144.94

Pridėti prie pageidavimų

Jei norite, kad skonio pokytis, jūs galite susisiekti su mumis ir leiskite mums padėti jums.

APRAŠYMAS

"Herbalife" Maisto Davinio Pakaitalas Purtyti:

Kokteilis yra pagrindinis produktas jums naudoti savo svorio kontrolę.Ji yra mažai kalorijų, todėl jums gauti jūsų kūno kalorijų jums reikia rūpintis kasdien, ji suteikia sotumo jausmas, nes jos pluošto.Jūsų žemesnis svorio kontrolės, šis produktas, vietoj to, ryte ir vakare, valgio (Jums reikia naudoti 2 kartus per dieną)

1 Dėžutė Purtyti yra 21 porcijos produkto ir siūlo jums 10 dienų naudojimas mažo svorio kontrolę.

Naudojimas: Jums reikia naudoti miltelių suplakti, o ne ryte ir vakare, valgio pridėjus 2 matavimo šaukštai / šaukštus į 350 ml vandens arba pieno.

"Herbalife" Koncentruotas Arbata:

Tai yra antrasis pagrindinis produktas jums reikia naudoti savo mažo svorio kontrolės, tad turėtumėte ją su valgio pakeitimo purtyti, tai taip pat padės jūsų regionines problemas, koncentruotos arbata padeda pašalinti riebalų, kad jūsų organizmas turi sudegė per šlapimo takų.

Naudojimas: Jums reikia pridėti 2 arbatinius šaukštelius 1,5 litrų vandens kiekvieną dieną ir sunaudoti per dieną.

"Herbalife" Thermo Complete:

Jūs galite naudoti šį produktą, jei jūs neturite pakankamai laiko sportui ir sėslaus gyvenimo.Nes jame yra kofeino, jis padės pagreitinti jūsų medžiagų apykaitą, yra 90 kapsulių dėžutėje.

Naudojimas: rekomenduojame naudoti du kartus per dieną 1 gabalas iki sporto ar pusę valandos po valgio.

Pastaba: tik Jūs galite jį naudoti su koncentruota arbatos, jei jūs turite regionines problemas.

"Herbalife" Aloe Vera Gėrimas:

"Herbalife" Aloe Vera yra koncentruotas gėrimas ir paruoštas gerti iškart po pristatymo.Visi, kad reikia, tai sumaišoma, kiekis aloe vera su vandeniu.Aloe vera yra žinoma, kad būti labai naudinga organizmui.Be to, jo poveikis odos, plaukų, spuogai ir celiulito, tai taip pat puiki medžiaga šiek tiek sumažinti sistemos problemas."Herbalife" sukūrė "Alavijo Koncentratas Gerti" siekiant išlaikyti sveiką gyvenimą ir post-apsauga už šio pranešimo.Ji gali būti naudinga su kitais "Herbalife" produktus, tai vaidina didelį vaidmenį įgauna svorio & svorio kontrolės, greitai ir sveiko svorio netekimas atlygį.

Pridėti du dangteliai Aloe Vera sulčių pakankamai vandens. (Naudokite produktą savo dangtelį, kaip priemonė.)

Priklausomai nuo vandens kiekį, galite išgerti per dieną, įdėti dangtis su savo dangtelį apie 500 mlt vandens.Pavyzdžiui: Jeigu jums suvartoja keturių litrų vandens per dieną, galite įdėti aštuonių kepurės alovera iš koncentruoto gėrimo.

Su savo dangtis, du dangteliai vidutiniškai mažesnis nei 6 kalorijas.Su šiuo aspektu, tai neturi įtakos kasdien suvartojamų kalorijų kiekį ir palaiko svorio.

  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Drinkware Tipas: Vandens Butelių

Žymos: prarasti arbata infuser butelis, kokteilis, beta marškinėliai, valgykloje nerūdijančio plieno, lėlės turėtojas, thermo, "herbalife" vyrams, koliažas vandens butelis, mano, puer arbata.

Parašyti atsiliepimą

Herbalife Mitybos Nustatyti 3 Suplakti Sumaišykite 1 Riešutų Kokteilis + 1 Klasikinis Arbatos + 1 Aloevera Gėrimas+ 1 Thermo Complate Sveiką Gyvenimo Būdą

Herbalife Mitybos Nustatyti 3 Suplakti Sumaišykite 1 Riešutų Kokteilis + 1 Klasikinis Arbatos + 1 Aloevera Gėrimas+ 1 Thermo Complate Sveiką Gyvenimo Būdą

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai