Nauja prekė

Creayive 4Pcs Nebaigtų Medinių Strypelių Lėlės Žmonių Peg Lėlės Mažų Šeimos "PASIDARYK pats" Amatų Tortas Topper Vaikai Spausdinami Šalies Vestuvių Dekoras

999 Prekės

€1.50

-29%

€2.14

Pridėti prie pageidavimų

Privalumas

1.Dekoruoti kambarį,Miegamojo,Biuro,Mokyklos,Vaikų Kambario .

2.Dovanos šventė,gimtadienis,vaikų diena.

3.Visos nuotraukos yra paimtos natūra. 4.Tai natūralios medienos,gali būti randas,taškas. 5.Nes svėrimo, matavimo,ten daug trūksta vienos iki penkių vienetų,linkiu jums galėtų būti natūra ir suprasti tai geriausia nori,ačiū . 6.Šį rinkinį sudaro 20 nebaigtų medinių strypelių 7 žmonės.PASIDARYK pats, kas kada nors jums patinka. 8.Šis rinkinys suteiks valandų vaizduotės ir kūrybos žaisti, o skatinti jūsų vaikui išmokti daugiau galimybių. 9.Taip pat, gali būti puiki dekoracija vestuvių, kaip tortas topper.Visą šeimos, mokyklos ir bendruomenės naudojant šias medinių strypelių žmonių.

Medžiaga:Mediena

Kiekis: 4Pcs

35mm(Berniukas 1Pcs & Mergina 1Pcs)

65mm(Berniukas 1Pcs & Mergina 1Pcs)

Paketų sąrašo: 10 * Medinių Strypelių Lėlės

Aprašymas: Šie natūralios medinės lėlės užsakymą dovanos, vaikų žaislams ir t.t.Mielas, ekologinio draugiškas, tinka vaikams, mėgėjams, šeimai veiklą.Tinkinti detales šie kabliukai, kad jūsų mini versija.Jie yra gražus rankų darbo suvenyrų, kurie gali būti rodomas kaip papuošalas ar rėmo.Šių cute medinės lėlės yra puikus tapybos ir gali būti pritaikyti pagal savo poreikius.Mieli visi pirkėjai : Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Yanwen Ekonomikos Oro Laiškus ir čia yra visos ekonomikos express pristatymas.Bendrojo tranzito laikas-60 dienų.Tačiau, yra nelaimingų atsitikimų, kad vėluojama, bet tikrai atvyksta.Jei mes ne gauti ji per trumpą laiką, Prašome nesijaudinkite, prašome neatidaryti ginčas , ir aš turiu kokių nors klausimų, susisiekite su manimi bet kuriuo metu。Jei aš nereaguoja laiku, prašome neatidaryti ginčo, nes jet lag, gali būti ne internetu,Prašome suprasti.

  • Stilius: Europa
  • Medžiaga: Mediena
  • Prekės Pavadinimas: COYOZHOOF
  • Temos: Gyvūnų

Žymos: mediniai žodžius žmonės, spalvotų medinių žmonės, craft wooden people, medinės lėlės, baseinai, mediniai žmonių, lėlių lėlės šeimos, mediniai žmonių namai, assorted wooden people, lėlės rinkinys, lėlės maža.

Parašyti atsiliepimą

Creayive 4Pcs Nebaigtų Medinių Strypelių Lėlės Žmonių Peg Lėlės Mažų Šeimos

Creayive 4Pcs Nebaigtų Medinių Strypelių Lėlės Žmonių Peg Lėlės Mažų Šeimos "PASIDARYK pats" Amatų Tortas Topper Vaikai Spausdinami Šalies Vestuvių Dekoras

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai