Nauja prekė

Raudona Rožė Gėlių Apyrankė Nuorodą Reguliuojamas 3D Romantiška Rožė Gėlių Apyrankė Reguliuojamas Grandinės Moterims, Merginos

999 Prekės

€0.75

-10%

€0.84

Pridėti prie pageidavimų

Rožių Gėlių Už Meilę

Graikų mitologijoje, rose yra tiek įsikūnijimas dievo grožio ir kraujo dievo meilės.Jis jungia meilė ir grožis viename kūne, kuris yra gana pasisekė karalystės gėlės.Galima teigti, kad pasaulyje, rožės yra universali kalba, naudojamas išreikšti meilę.

Produkto Aprašymas

【Pora Apyrankę】:Rožė yra meilės simbolis, siųsti mėgėjas ar porai ar sau, rožių apyrankę , tai-meilė! 【Geros Medžiagos】:Vario lydinio+Electroplated aukso 【Apyrankės Matmenys】:Grandinės ilgis :23+5cm,Tai reguliuojamas rožių žiedų, apyrankių. 【Geriausia Dovana】:Puiki dovana yra paprastas, unikalus, gražus, Visiškai puiki dovana išreikšti savo meilę savo mamai, draugei, sužadėtine, žmona, valentino, šeimos arba tiesiog draugui,ir kt.Didžiosios dovanos Mama 's Diena , Vestuvės , Jubiliejus Diena ,Valentino Diena, ar Kalėdų Dieną. 【Klientų Aptarnavimo】:Klientų pasitenkinimas yra mūsų paslaugos principas.Mes turime ne-rizikos grąžinimo politika 30 dienų, jei jūs turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti per 24 darbo valandas.

LANGELYJE GRANDINĖS APYRANKĖ

Apyrankės naudoja unikalų langelyje grandinės su gyvais sagtis, kurie gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų dydį, kuris yra patogus ir madingi dėvėti!

RAUDONA ROŽĖ GĖLIŲ APYRANKĖ

Rožės simbolizuoja meilę, o raudona rožė gėlių yra ugningas, aistringas meilės.Tai raudona rožė apyrankė yra trijų spalvų, įskaitant aukso, sidabro ir rožinė aukso.Apyrankės yra įrengta pratęsimas grandinės, kurios gali būti pritaikomos pagal jūsų dydį.

TECHNINĖS PRIEŽIŪROS PATARIMAI

a) nereikia dėvėti, kai jūs miegate; b) nereikia dėvėti daug prakaitavimas; c) Atkreipkite dėmesį išvengti susidūrimo ir supjaustyti; d) nereikia dėvėti, vonia arba plaukimas; e) Prašome ištrinti savo papuošalus su švaria minkšta šluoste; f) Prašome nedvejodami susisiekite su cheminėmis medžiagomis, ir taip toliau.

  • Elemento Tipas: Apyrankės
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Formos\modelis: Gėlė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Mielas/Romantiška
  • Metalų Tipas: Cinko Lydinys
  • Prekės Pavadinimas: JczR.Y
  • Medžiaga: Metalo
  • Apyrankės Tipas: Grandinės & Nuorodą Apyrankės
  • Lytis: Moteris

Žymos: apyrankė raudona gija, kvarco apyrankė, apyrankė bridesmaid, elsa mergina apyrankė, apyrankė aukso moterims, apyrankės moterims, raudona virvė, "celtic" gėlių apyrankė, yurman grandinės nuorodą apyrankė, apyrankė skirta moterims.

Parašyti atsiliepimą

Raudona Rožė Gėlių Apyrankė Nuorodą Reguliuojamas 3D Romantiška Rožė Gėlių Apyrankė Reguliuojamas Grandinės Moterims, Merginos

Raudona Rožė Gėlių Apyrankė Nuorodą Reguliuojamas 3D Romantiška Rožė Gėlių Apyrankė Reguliuojamas Grandinės Moterims, Merginos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai