Nauja prekė

HD Automobilio Anti-Glare Apakinti Akiniai " Day & Night Vision Veidrodis Vairavimo Skydeliai nuo Saulės T9P3

999 Prekės

€1.27

-32%

€1.87

Pridėti prie pageidavimų

SAVYBĖS

SKAIDRIOS KONSTRUKCIJOS, skirtingai nuo savo tradicinių saulės skydelis, Mūšis Skydelis yra skaidrus, todėl jūs galite pamatyti visą kelių be atspindžių.

AKIŲ APSAUGA - būkite tikri, jūsų akys yra apsaugotos.Atominės Paaiškinti Technologijų blokai ryškios šviesos ir atšiaurių akinimo nuo saulės poveikio.

GREITAS IR LENGVAS MONTAVIMAS - įdiegti Mūšis Skydelis ant bet kokios transporto priemonės, didelis ar mažas, tik kelias sekundes.Nereikia jokių įrankių įrenginio.

PREMIJA DĖMIŲ BLOKATORIUS - apima bonus dėmių blokavimo programa, kuri leidžia jums pridėti dar DAUGIAU apsaugos nuo tiesioginių saulės spindulių, – puikiai tinka ryte ir vakare priemiesčių.

SPECIFIKACIJOS

MEDŽIAGA: PVC, NAILONAS

DYDIS: 30*11*5 CM

BRUTO SVORIS: 190 G

PAKUOTĖ

1*BattleVisor HD Anti-Glare Saulės Skydelis

Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Medžiagos Tipas: PC, Nailonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: auto skydelis, pavėsyje nuo saulės, automobilių sunshad, sunshad, automobilių saulė, automobilio užuolaidėlė, anti glare skydelis, automobilio pusėje skėtį nuo saulės, auto, saulės skydelis, automobilis, užuolaida langą.

Parašyti atsiliepimą

HD Automobilio Anti-Glare Apakinti Akiniai

HD Automobilio Anti-Glare Apakinti Akiniai " Day & Night Vision Veidrodis Vairavimo Skydeliai nuo Saulės T9P3

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai