Nauja prekė

PARDAVIMO 300M 0.3-0.5 MM Anglies Pluošto Danga meškere 30-45LB Fluoridų Musė String Laido Viela Shock Leader Lašas Laivas

999 Prekės

€4.02

-52%

€8.54

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

*1. Aukštųjų technologijų audimo technologija - naudojant sukamaisiais tekstilės technologija, tolygus ir bauda sriegio skersmuo, sklandžiai išvaizdą.

*2. Sklandžiai linija ir greičiau, vandens pjovimo - PE linija yra sklandžiau, greičiau, vandens pjovimo ir mažesnė trintis, geros linijos kokybės ir mažesnės pasipriešinimo jėgos žuvis vandenyje.

*3. Minkštas tvarkymo ir anti-likvidavimo - minkštas ir lygus nuliui absorbcijos vielos įstaiga, diskiniai verpimo technologija, anti-vingiuotas.

*4. Stipresnis tempimo jėga - tiek lankstumą ir blizgesį yra puikus, su stipraus tempimo jėga.

*5. Lanksčiai ir sklandžiai be faras - nulis atminties, ne pūkelis, jautresnis už žuvų sezono dėžė, kieta ir dėvėti, atsparus, minkštos vielos kūnas be žalingų vadovas žiedas.

*6. Be pratęsimo, anti-static ir vandeniui - aukštas atsparumas vandeniui specialios dervos tvarkymo, geros vandeniui poveikį, kūno linijos taps plonesni ir labiau tinkami naudoti po naudojimo.

Priežiūra:

*1. Po kiekvienos žvejybos, švarus žvejybos linija turėtų būti suvynioti švelniai ant ritės laiko, ir žvejybos linija turėtų būti atsipalaidavęs, kiek įmanoma.Ji neturėtų būti ištemptas, nes meškere praras savo pradinę elastingumą po ilgo laiko.

*2. Ritė vijurkas geriau rinktis, kad apskritas vienas.Keturių pusių aikštė ritė vijurkas yra visi stačiu kampu.Stiprybės kreivės taškas, linija sumažės, ir linija bus išleista su šluoste valyti vandenį ant linijos, nes vandens kokybės žvejybos zonoje yra daug, įskaitant tam tikras kiekis aliejus, druska, šarmų, rūgščių ir kitų komponentų.Jeigu vandens, kuriame šie ingredientai yra ne sunaikinti, sausos, sumažėjo linija bus susilpnėjusi korozijos.

*3. Visi žvejybos linijos turi būti saugomas sausoje, tamsoje ir be taršos vietą, kad būtų išvengta drėgmės pažeidimo ir senėjimo.

*4. Kai jums eiti žvejybos, wrap ritės su linija, padaryti ne įdėti ją kartu su kitais " kita ko, taip, kad nebūtų subraižyti linija, o ne įdėti jį kartu su aliejumi.

Komplektą Sudaro:

1 x Žvejybos Linija

  • Su Skale, ar Ne: No
  • Pozicija: Vandenyno Žvejybos Valtis, Vandenyno Roko Fshing
  • Su Valdovas, ar Ne: No
  • Klampumo Charakteristika: Kriaukle Patarimas Plūduriuojantis Linija
  • Modelio Numeris: gua0285
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: musė linijos, 12 padermės pintas žvejybos linija, leader šokas, 100 fluoridų, fluorocarbon line, žuvų liniją, black mamba dry herb vaporizer, anglies pluošto vamzdis, euro skristi žvejybos linija, musė tees.

Parašyti atsiliepimą

PARDAVIMO 300M 0.3-0.5 MM Anglies Pluošto Danga meškere 30-45LB Fluoridų Musė String Laido Viela Shock Leader Lašas Laivas

PARDAVIMO 300M 0.3-0.5 MM Anglies Pluošto Danga meškere 30-45LB Fluoridų Musė String Laido Viela Shock Leader Lašas Laivas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai