Nauja prekė

Nešiojamų Sieniniai CD Muzikos Grotuvą, Namų Garso Boombox Su Nuotolinio Valdymo FM Radijo Built-in HiFi Garsiakalbių

999 Prekės

€26.97

-30%

€39.08

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

1. 5-in-1 funkcija: 1) nešiojami CD grotuvas, 2) FM radijas, 3) belaidžio ryšio HiFi garsiakalbių, 4) mini šeimos Boombox 5) USB "flash" atmintinę žaidėjas.Šiuolaikinės technologijos suteikia jums su visais patogumais.Jūs galite žaisti savo mėgstamą muzika per šalis/įrašymo studija/masažas/joga/laisvalaikio metu, arba tiesiog naudoti jį kaip radijo klausytis vietinės naujienos.

2. Unikalus dizainas: creative sieniniai dizainas, įrengta patraukite jungiklį, lengva įdiegti ant sienos, classic ir erdvės taupymo.Be to, yra stalinio stovo ir nuotolinio valdymo pultas.Jūs galite įdėti CD grotuvas, gyvenamasis kambarys, valgomasis, miegamasis arba bet kurioje vietoje norite.Ištraukite maitinimo laidą prie maitinimo įjungimas ir mėgautis muzika gyvenimą!

3. Platus suderinamumas: 1) Paramos CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA, visų rūšių Cd, yra nerimauti nemokamai. 2) integruota belaidžio ryšio prietaisų, tokių kaip mobilieji telefonai/tabletės. 3) AUX įėjimas/išėjimas ir 3,5 mm garso įvesties lizdą: tinka visi garso įrangos. 4) Nuotolinio valdymo pultas: palaiko atstumas 5 metrai. 5) USB: parama USB "flash" atmintinė.

4. LCD ekrano ir dulkių dangtelį] Ši nauja versija naudoja dulkių dangtelį, siekiant veiksmingai apsaugoti diską nuo trinties ir dulkių.Mes taip pat pridūrė, LCD ekranas su CD įstaiga, kurioje gali būti aiškiai matyti dabartinį režimą.Be to, mes pridėjome atminties funkcija.Tai automatiškai ir toliau atkuriama nuo tos vietos, daina po to, kai jis yra įjungtas.

5. Puiki dovana: dovana vaikams, vyresnio amžiaus žmonių, tėvų ir draugų.Tinka mokytis kalbų, gimdymą švietimas/nėščiųjų mokymo, ankstyvojo ugdymo, FM radijas, CD/USB/MP3, muzikos grotuvą, ir namuose ar kavos namų puošmena.

Aprašymas:

Šis belaidis grotuvas yra universalus ir lengvai įdiegti.Jį gali žaisti savo mėgstamą muzika per šalis/įrašymo studija/masažas/joga/laisvalaikio metu.

Techniniai duomenys:

Modelis:YR-Q200

CD formato palaikymas:CD,CD-R,CD-RM,MP3,WMA,WAV

Galia:8W

Vardinė įtampa:5V-2A

Svoris:500g

Dydis:178*170*38mm

Signalo ir Triukšmo Santykis:>57db

Bendras Harmoninis Iškraipymas:

MP3 sąsaja įvestis:650v

Medžiaga:Abs inžinerijos plastiko

Paieška diapazonas:FM:87.5-108MHz

Dažnių diapazonas:60Hz-16kHz,±3db

Pakuotė:

1*CD belaidžio player

1*nuotolinio valdymo

1*Adapteris (5V2A)

1*Instrukcija

1*Kabo lenta

1*laikiklis

1*AUX line

4*varžtas

4*Gumos kamščiu

3*Plieno vinis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Garsiakalbis: Taip
  • Tipas: NEŠIOJAMIEJI
  • Prekės Pavadinimas: EDUP
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: CD, cd grotuvas, radijo, CD Grotuvas, svetimas kūnas, cd grotuvas tvirtinimo prie sienos, tuščią cd, "phono" turntable, cd portable, neštuvų, fi sacd player.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Sieniniai CD Muzikos Grotuvą, Namų Garso Boombox Su Nuotolinio Valdymo FM Radijo Built-in HiFi Garsiakalbių

Nešiojamų Sieniniai CD Muzikos Grotuvą, Namų Garso Boombox Su Nuotolinio Valdymo FM Radijo Built-in HiFi Garsiakalbių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai