Nauja prekė

"PASIDARYK pats" Rinkinio 151 Klavišus XDA Pieštuku Dizaino Keycaps Vyšnių Jungiklis Mechaninė Žaidimų Klaviatūros Aksesuarai Klavišą Caps Balta

999 Prekės

€66.82

-45%

€123.74

Pridėti prie pageidavimų

Pastaba:šis produktas yra pagrindiniai bžūp, tai ne klaviatūra

Nauji:

Visiškai naujas, nenaudojama, neatidarytas, nepažeista punktas į originalią pakuotę (jei pakuotė yra taikoma).Pakuotė turėtų būti tas pats, ką galima rasti parduotuvėje, išskyrus atvejus, kai prekė yra rankų darbo arba buvo supakuoti gamintojo ne-mažmeninė prekyba, pakuotės, tokios kaip panaudoto nemarginto langelį arba plastikinį maišelį.Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.

Naujos kitos (žr. išsamią informaciją)

Naujos, nepanaudotos prekės su absoliučiai jokių požymių dėvėti.Prekė gali būti trūksta originalios pakuotės, arba originalios pakuotės, bet ne uždarytas.Prekė gali būti gamykloje antrą arba naujos, nepanaudotos prekės su defektais.Matyti pardavėjo sąrašas išsami informacija ir aprašymas jokių trūkumų.

Sertifikuota restauruotas

Prekės yra nesugadintas, kaip naujas.Jis buvo profesionaliai patikrinta, išvalyti ir atnaujinti gamintojas arba gamintojo patvirtintą tiekėjo atitinka gamintojo specifikacijas.Prekės bus naujos pakuotės su originalą arba priedais.Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.

Pardavėjas restauruotas

Prekės buvo atkurta darbo užsisakyti eBay pardavėjas arba trečiasis asmuo.Tai reiškia, kad prekės buvo patikrinta, išvalyti ir suremontuoti, visą darbo tvarka ir yra puikios būklės.Šis punktas gali arba negali būti originalioje pakuotėje.Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.

Panaudota

Daiktas, kuris buvo naudojamas anksčiau.Prekės, gali turėti tam tikrų požymių, kosmetikos dėvėti, bet veikia ir veikia kaip numatyta.Šis punktas gali būti grindų modelį arba parduotuvės grąžinimo, kuris buvo naudojamas.Matyti pardavėjo sąrašas išsami informacija ir aprašymas jokių trūkumų.

Dalims, ar ne darbo

Elementą, kuris neveikia taip, kaip numatyta, ir tai ne visu pajėgumu.Tai apima elementus, kurie yra sugedęs būdais, kad taptų sunku naudoti elementus, kurie reikalauja techninės priežiūros arba remonto darbų, prekių, kurios yra užrakintas, ar negali būti suaktyvinta, ar daiktų, trūksta esminių dalių.Matyti pardavėjo įrašo visą informaciją.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Klavišas Caps
  • Modelio Numeris: C1032203

Žymos: profilio xda, mėlyna abs keycaps, dsa keycap, centras kepurės, supermenas žaislas, klaviatūros keycap, keycap pbt, keycap rinkinys, atveju nintendo jungiklis, keycap derva.

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Rinkinio 151 Klavišus XDA Pieštuku Dizaino Keycaps Vyšnių Jungiklis Mechaninė Žaidimų Klaviatūros Aksesuarai Klavišą Caps Balta

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai