Nauja prekė

Lėkščių džiovyklė 3 Pakopos Plečiama Spice Rack Žingsnis Lentynos, Prieskoniai Organizatorius Savininkui ir Virtuvės Lentynos

999 Prekės

€11.36

-36%

€17.75

Pridėti prie pageidavimų

3 Pakopų Plečiama Spice Rack Žingsnis Lentynos, Prieskoniai Organizatorius Savininkui ir Virtuvės Countertop

Savybės: 1. Efektyvaus saugykla, iš naujo organizuoti ir linijos prieskonių iki ne daugiau bėdų nei spintos.Prieigos ką jums reikia greitai, o maisto ruošimui.

2. Puikiai turėti prieskoniai, prieskoniai, konservuoti produktai, reguliariai vaisių ir daržovių skardinės, vitaminų, vaistų buteliukai, eteriniai aliejai ir kt.

3. Pakopų konstrukcija leidžia jį lengva suprasti ir nustatyti daiktų už, patogu ir taupo laiką.Labai sandėliavimo lentynos, kad jūsų stuff organizuotas.

4. Kiekvieno stovo gali būti reguliuojamas nuo 1 lygio iki 3 Lygio, naudinga tinka įvairaus dydžio stalviršio arba spintoje, tinka skirtis dydžio stiklainius, skardines, ar butelius.

5. Pagaminti iš premium ABS plastiko, patvarus naudoti ir lengva valyti.Tiesiog naudokite drėgnu, muiluotu kempine arba šluoste, greitas ir lengvas valymas.

6. Plačiai naudojami, ne tik prieskonių, taip pat veikia gerai organizuoti statulėlės surinkimo vitrina, kosmetinis staliukas, spinta, sandėliukas ir daugiau.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Spice Rack

Medžiaga: ABS

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Tempimo Dydis: Apytiksl.37x23x8.7cm/14.6x9.1x3.4in

Svoris: Apytiksl.670g/23.6 oz

Paketų Sąrašo:

1 x Spice Rack

Pastaba: 1. Prašome leisti 1‑2in klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Kaina

Vežimas

Paprastai, jūsų prekės būtų vežamos iš 1-5 darbo dienas po užsakymo ir mokėjimas patvirtino, ir logistikos informacija bus atnaujinta per savaitę.Tačiau, kartais, sklypas gali būti atidėtas, kai kurie veiksniai, pvz., transportas, atostogų, ir nuotolinio valdymo srityje.Tokiu atveju, aš tikiuosi, jūs galite imtis daugiau kantrybės laukti, siuntinių, arba susisiekti su mumis tiesiogiai.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto.

Paslauga

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos, 5 Žvaigždučių, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų problemą.

  • Medžiaga: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: popierinio rankšluosčio laikiklis, patiekalas drainer virtuvė, atotrūkis lentynos, spinta rūbams, patiekalas drainer metalo, patiekalas drainer, dish sink, cuisinart indų džiovyklė, kriaukle patiekalai, medžiaga kablys.

Parašyti atsiliepimą

Lėkščių džiovyklė 3 Pakopos Plečiama Spice Rack Žingsnis Lentynos, Prieskoniai Organizatorius Savininkui ir Virtuvės Lentynos

Lėkščių džiovyklė 3 Pakopos Plečiama Spice Rack Žingsnis Lentynos, Prieskoniai Organizatorius Savininkui ir Virtuvės Lentynos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai