Nauja prekė

Rapoo Multi-mode Belaidis Slim Metalo Klaviatūra ir Įkrovimo Laser Mouse Combo BT3.0/4.0 & 2.4 G Perjungti 4 Prietaisai

999 Prekės

€86.21

-50%

€172.42

Pridėti prie pageidavimų

Rapoo MT980S Multi-mode Slim Belaidis Metalo Klaviatūra ir Įkrovimo Laser Mouse Combo Bluetoothe 3.0, 4.0 ir 2.4 G Perjungti 4 prietaisai

✅Protingai persijungti tarp kelių įrenginių

Klaviatūros ir pelės protingai prisijungti prie darbo prietaisą.Jie gali atskirai prijungti iki 4 prietaisų, ir perjungti juos lengvai.Jie supaprastinti sudėtingas cross-platform naudoti ir įvykdyti įvairias užduotis reikalavimus.

✅Perjungti Bluetoothe 3.0, 4.0 ir 2,4 G

Smart perjungti Bluetoothe 3.0, 4.0 ir 2.4 GHz užtikrina stabilią bevielio perdavimo.Jūs vis dar galite naudoti combo nepriklausomai nuo USB prievado trūkumo sumažėjimas arba imtuvas.

✅Ultra-slim plūduriuojantis chiclet klavišus

4.0 mm, ne plona, nerūdijančio plieno pagrindo ir aliuminio lydinio skydelis, atneš jums patogus liečiamasis; tikslus žirkliniai klavišą struktūra leidžia paspauskite mygtukus su lengvumu.

✅Tikslumą ant daugelio paviršių

Didelio našumo lazerinis variklis leidžia jums naudoti pelę ant kelių paviršių.Mėgaukitės aukštos greitojo reagavimo ir neprilygstamą tikslumą.

✅Visiškai reguliuojamas DPI jutiklis

Tiksli per paskutines pixel: su reguliuojama DPI jutiklis, tikslumo nebėra paliktas savieigai.Reguliuojamas nuo 600 DPI iki 3200 DPI, galite jį pritaikyti, kad atitiktų jūsų pageidavimus.

✅Ekologiškos daugkartinio įkrovimo baterija

Ačiū built-in eco-friendly ličio baterija, pele, jūs galite mėgautis ilgas baterijos veikimo laikas su visiškai nemokamai.Tai pašalina būtinybę dažnai pakeičia baterijas.

Sistemos reikalavimai:

"Windows XP " /Vista"/7/8/10 ar vėliau, USB prievadas, "Mac OS".

1 pastaba:pusėje slinkties ratuką numatytasis kairės ir dešinės sūpynės funkcija.Galite tinkinti kitas funkcijas per vairuotojo.

2 pastaba:WIN vairuotojas:8 mygtukai gali būti pritaikyti pagal 2.4 G režimas,4 mygtukai gali būti pritaikyti pagal "bluetooth 4.0" režimu.

3 pastaba:MAC vairuotojas:5 mygtukai gali būti pritaikyti pagal 2.4 G režimų,5 mygtukai gali būti pritaikyti pagal "bluetooth 4.0" režimu.

Kas įskaičiuota

1X Rapoo MT980S Multi-mode Wireless Keyboard & Mouse

1XUSB Imtuvas

1XMicro-USB Įkrovimo kabelis

1X Vartotojo Vadove(neįtraukti baterija)

Pirkėjo pranešimą:

Kaip griežtos kontrolės, muitinės, todėl mes atidaryti antspaudas ir išimkite bateriją.Mes liaukis be baterijos.Jei jums rūpi tai, prašome galvoti daugiau nei prieš užsakymą, ačiū pagarbiai!

DUK:

Q:Kas yra klaviatūros išdėstymas?

A--klaviatūra anglų kalbos klaviatūros išdėstymą,bet galime siųsti klaviatūros lipdukai kalbų žemiau kaip dovana.Jei reikia, tiesiog palikite mums žinutę.

Klaviatūros lipdukai: rusų,ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, hebrajų, arabų, Tajų, Japonų, korėjiečių.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas nuo mūsų skiriasi laikas.Dar kartą ačiū.

Prekės Ženklo Istorija

Rapoo Technologija, kuri buvo įkurta 2002 metais ir ekspertas bevielis periferinių technologija, skirta teikti pasaulinės klientams aukštos kokybės ir aukštos kokybės kompiuterių periferiniai įrenginiai, pavyzdžiui, laidiniai, belaidžiai ir žaidimų pelių ir klaviatūrų.Su savo pirmos klasės pramoninio dizaino ir tarptautinio standarto kokybės, Rapoo buvo įvertintas No. 1 Kinijos belaidė klaviatūra ir pelė, rinkos dvejus metus iš eilės, todėl ji pirmaujanti tiekėjas, bevielis periferinių įrenginių.

Po daugiau nei dešimtmečio plėtros, Rapoo yra stiprus R&D pajėgumus ir pažangios gamybos valdymas.Rapoo yra laimėti naudai daugelis vidaus ir pasaulio vartotojams.Rapoo pradėjo savo vidaus rinkos strategiją, 2007 m. įvedus savo prekės ženklą - RAPOO.Bendrovė laikosi valdymo filosofija, kad dėmesys sutelkiamas į "orientuotas į žmones, mokslo ir technologijų naujoves", - mano tenkinti klientų poreikius, kaip motyvacija, sukūrė garso aptarnavimo po pardavimo sistema, visiškai sukurta multi-kanalo, privalumai ir pasiekti harmoningą win-win situacijos tarp klientų, darbuotojų, akcininkų, tiekėjų ir partnerių.Šiuo metu, su savo plėtrą globalioje rinkoje ir puikios gaminių kokybės, Rapoo laimėjo pagyrų iš kelių dešimčių Kinijos ir tarptautinės žiniasklaidos pramonės, ir gavo beveik 100 apdovanojimai.

Žvelgiant į ateitį, Rapoo toliau bus siekiama socialinės gerovės įmonių ir skatinkite savo verslo socialinę atsakomybę.Jis bus skatinama steigti pramonės standartų, imtis gerinti gyvenimo kokybę, kaip savo misiją ir sukurti platesnį ateities bevieliai periferiniai įrenginiai.

  • Prekės Pavadinimas: rapoo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Klaviatūros Jungtis: Belaidžio
  • Palaiko Žmogaus Inžinerija: Taip
  • Modelio Numeris: MT980S
  • Taikoma Objektas: Namų Biuras
  • Sertifikavimo: CE
  • Tipas: Ergonomiškas
  • Pelės: darbo įkrauti bateriją
  • Optinė Rezoliucija: 3200DPI
  • Pakuotė: Taip
  • Klaviatūra: darbo AA baterijos
  • Su Daugialypės Terpės Funkcijų Klavišai: Taip
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Pelės Jungtis: Belaidžio
  • Sąsaja: "bluetooth", USB

Žymos: tylus tylus klaviatūra, b o w klaviatūra, keyboord "bluetooth " android", lqs žaidimų pelės, "ipad" klaviatūrą su pele, dell xps nešiojamas ekranas pakeitimo, klaviatūros, pelės telefono, hp bandymas, pelės rapoo, lenovo neckband.

Parašyti atsiliepimą

Rapoo Multi-mode Belaidis Slim Metalo Klaviatūra ir Įkrovimo Laser Mouse Combo BT3.0/4.0 & 2.4 G Perjungti 4 Prietaisai

Rapoo Multi-mode Belaidis Slim Metalo Klaviatūra ir Įkrovimo Laser Mouse Combo BT3.0/4.0 & 2.4 G Perjungti 4 Prietaisai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai