Nauja prekė

Plastiko Apvalios Plokštės Reguliuojamas Keramikos Keramikos Žaliavos Vaza Dubenėlį, Puodelį, Remontas Turėtojas Įrašą iš Naujo centravimas Ir Holdingo Keramikos Įrankiai Naujas

999 Prekės

€33.23

-29%

€47.47

Pridėti prie pageidavimų

Reguliuojamas keramikos mašinos ratas, apkabos ir keramikos fettling įrankiai, keramikos mokymo patefonu įrašą, automatiškai ieško fettling centre, tinka mokyklose, seminaruose, klubas keramikos pradedantiesiems

【Lengvai rasti centras】-į fettling įrankis yra ant patefonu, galite lengvai surasti centrą, leidžia jums fettling lengviau; aukštos koja parama gali būti nustatytas keramikos, išvengti fettling, kai mesti.

【Aukštos kokybės medžiaga】-keramikos disko spaustukas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, su metaliniu medžiaga, tvirtas ir patvarus. Lengva valyti, tik reikia nuplauti vandeniu.

【Lengva įdiegti】-tiesiog fettling įrašą įdėti į keramikos mašina ant patefonu, pasukite fettling įrašą žemiau patefonu, gali būti nustatomas patefonu, ir tada traukti pusių snap, įstrigo fettling įrankis, jūs galite lengvai naudoti keramikos disko laikiklio.

【Darbo】-fettling įrašą keramikos mašinos, keramikos disko skersmuo: 20-30cm/7.8-11.8 į. Fettling skersmuo 4-20cm/1.5-7.8 į. Daugiau Keraminės iš fettling naudoti.

【Puiki dovana】- "PASIDARYK pats" ranka remonto erzina apkabos, įvairių keramikos fettling, galima puikiai rasti centras, yra suteikti šeima ir draugai-geriausia dovana!

Produkto savybės

Paketas apima: fettling įrašą*1; pėdos įtvaras*3

Keramikos disko skersmuo: 20-30cm/7.8-11.8 į

Fettling skersmuo: 4-20cm/1.5-7.8 į

Reguliuojamas Keramikos Mašinos Ratas, Apkabos Ir Keramikos Remonto Įrankiai, Keramikos Mokymo Ratas, Apkabos, Automatiškai Rasti Remontas Centro, Tinka Keramikos Pradedantiesiems Mokyklose, Seminaruose, Klubai

【Lengva Rasti Centras】-Įdėti remonto įrankis patefonu, jūs galite lengvai rasti centre, todėl jums bus lengviau remontas, tuščias; naudojamos aukštos pozicijos koja paramos nustatyti keramikos išvengti mesti metu, remontas.

【Aukštos kokybės Medžiagos,】-keramikos plokštės spaustukas pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, suderintos su metalo medžiagos, kuri yra stipri ir patvari. Lengva valyti, tiesiog nuplaukite švariu vandeniu.

【Lengvas Montavimas】-Tiesiog vieta remonto apkabos, apie patefonu keramikos meno mašina, pasukite ratas, po remonto clamp fix it ant patefonu, ir tada sagties pusėje sagtis su uogiene taisymo įrankis, kad yra Keramikos plokštelės apkabos, gali būti naudojamas lengvai.

【Darbinis Diapazonas】-skersmuo keramikos plokštelės keramikos mašinos remonto apkabos, yra 20-30 cm/7.8-11.8 į. Skersmuo apipjaustymas yra 4-20cm/1.5-7.8 į. Jis tinka remontuojant įvairių keramikos.

【Puiki Dovana】- "PASIDARYK pats" vadovas, kaip remonto įrašą, tinka įvairių keramikos, nes remontas. Ją galite rasti centras puikiai. Tai yra geriausia dovana šeimai ir draugams!

Produkto savybės

Komplektą Sudaro: tuščias remonto įrašą*1; pėdų palaikymas*3

Taikoma Keramikos Plokštės Skersmuo: 20-30cm/7.8-11.8 į

Skersmuo Apipjaustymas: 4-20cm/1.5-7.8 į

  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Keramikos Remonto Embriono Įrašą 4: Keramikos Pradedantiesiems
  • Pottery Repair Embryo Clip 1: Keramikos remonto embriono įrašą
  • Keramikos Remonto Embriono Klipas 2: remonto įrankiai
  • Keramikos Remonto Embriono Klipas 3: Keramikos Varantys Mašina
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rinkinys Tipas: No

Žymos: dekoro vaza, sviestas plokštė, posa mokyklos, pūsto stiklo dekoras, didelis aukso dubuo, akatsuki plakatas, keramikos įrankis, harri, keramikos ratas, meksikos.

Parašyti atsiliepimą

Plastiko Apvalios Plokštės Reguliuojamas Keramikos Keramikos Žaliavos Vaza Dubenėlį, Puodelį, Remontas Turėtojas Įrašą iš Naujo centravimas Ir Holdingo Keramikos Įrankiai Naujas

Plastiko Apvalios Plokštės Reguliuojamas Keramikos Keramikos Žaliavos Vaza Dubenėlį, Puodelį, Remontas Turėtojas Įrašą iš Naujo centravimas Ir Holdingo Keramikos Įrankiai Naujas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai