Nauja prekė

Gamtos Premium Katžolių Katėms neaustinių Paketą, Katžolių Maišeliai Daugkartiniai Ramina Katžolių Naminių Reikmenys Kačiukas Užkandžiai

999 Prekės

€1.12

-31%

€1.64

Pridėti prie pageidavimų

Katžolių Katėms, Katžolių Maišeliai Daugkartiniai Ramina, neaustinės medžiagos Maišelį Paketas, Pakeisti Catmint Katėms, Žaislai, 2g

Aprašymas:

1. Oficiali mokslo Kinijos pavadinimas katžolių yra Nepeta cataria.Tai yra daugiamečių žolinių augalų Lamiaceae šeimos Nepeta.Jis yra tolimas giminaitis botanikos nekilnojamojo pipirmėčių Mentha.Jos genties pavadinimas Nepeta ateina iš miestas, pavadintas Nepa senovės Italijoje, ir jo rūšys vardas yra Katžolių Jis kilęs iš lotynų kalbos žodžio Catus, o tai reiškia, augalų mėgsta kates.

2. Jau seniai buvo pastebėta, kad katžolių gali turėti keistą poveikį katės elgesį.Nes jis yra daug aromatinių eterinių aliejų, katžolių bus išmetama stiprus ir sudėtingas kvapas, su tik šiek tiek liesti.Kai katės kvapai tai kvapas, jis gali tapti labai džiaugiamės ir roll aplink; arba būti laimingas su katžolių skonį, kiti bus blink jų akyse ir tampa labai apsvaigęs, su įvairių reakcijų, kurios yra visiškai skiriasi nuo katės prieš kvapo katžolių.Katžolių gali sukelti įvairių beprotiška ir keista reakcija į katės, nes jo sudėtyje yra cheminė medžiaga, vadinama nepetalactone, kaip feromonas, kuris jungiasi prie receptorių katino nosį po inhaliacijos.Tai stimuliuoja jutimo neuronų prijungtas prie smegenų, keičia veiklą kelis smegenų srityse ir dalyvauja emocinės reglamento katės.

3. Katžolių, taip pat gali sukelti katėms pagaminti visų rūšių keista, reakcijos, ir tyrimai parodė, kad šis poveikis katžolių dėl kačių nėra priklausomybę.Katės paprastai grįžti prie normalaus po 5-15 minučių po kvapo, tai kvapo, praranda susidomėjimą augalų, ir ilgiausia priklausomybės laikas paprastai yra ne daugiau kaip valandą.Po katė yra apsvaigęs nuo katžolių kartą, tai užtruks ne mažiau kaip 2 valandas, kol jis atgaus domėjimąsi juo.Šis natūralus ir nekenksmingas gamyklą, kuri gali gaminti nenugalimas potraukis katės turi natūraliai tampa geras dalykas, kad žmonės galėtų susidoroti su katėmis.Be to, pasodinti švieži augalai, daug profesionalių kačių žaislus, dabar taip pat pridėti cheminis junginys prieskoniai, kurių sudėtyje yra nepetalactone išgauti iš katžolių, pvz., vilnos, siūlų kamuolys ir laipiojimo išmatos.Yra daug augalų, vadinamas kačių žolė, rinkoje, kuri iš tikrųjų yra gana skiriasi nuo katžolių, tokių kaip kviečiai sėjimui, avižų sodinukai, setaria sodinukai ir kiti augalai.Kai kurios katės bus nuryti šio žolės išvalyti savo žarnyną ir skrandį, tačiau šie augalai neturi įtakos elgesį kačių.

Ypatybė:

1. 2g nedaug neaustinis audinys pakuotės, mažiau turinio, jums nereikia nerimauti per didelė dozė jūsų katė.

2. Neaustinės medžiagos pakuotę, siekiant užkirsti kelią visų rūšių tarša.

3. Don ' t worry about kokybę.Katžolių yra savarankiškai auginami, susidedantis iš gėlių stamen + mėtų lapai, ir tikrai ne sudaro adulterants rinkoje.

4. Naudojant katžolių bendrauti su katės gali leisti kačių būti draugiški su žmonėmis, jaustis patogiai, yra atsipalaiduoti ir palengvinti nerimo nuotaikos.

5. Pakuotėje yra maža ir išskirtinį, taip pat galite naudoti katžolių senas žaislas kelia katės' smalsumas išsaugoti senas žaislas.

Specifikacija:

Medžiaga: Gėlių Stamen + Mėtų Lapų

Grynasis Kiekis: 2g

Gaminio Dydis: 80 X 55mm/3.15 X 2.17"

Įpakavimas: Ne Austa Maišelį

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Katžolių

  • Tipas: katės
  • Žaislai Tipas: Katžolių Žaislai
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No

Žymos: juoda katė plakatas, katė pet žaislas, juoda katė ausies, juoda katė, pliušas, kačių žaislas, katė žaislas, kamuolys katė, juoda katė, cosplay, dėl kačiuko žaislas, katė pelę žaislas.

Parašyti atsiliepimą

Gamtos Premium Katžolių Katėms neaustinių Paketą, Katžolių Maišeliai Daugkartiniai Ramina Katžolių Naminių Reikmenys Kačiukas Užkandžiai

Gamtos Premium Katžolių Katėms neaustinių Paketą, Katžolių Maišeliai Daugkartiniai Ramina Katžolių Naminių Reikmenys Kačiukas Užkandžiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai