Nauja prekė

3D Šokolado Kiaušinių Pelėsių Rinkinys Velykų Kiaušinių Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Pelėsių Plastiko Liejimo, Kepimo Dekoravimo Priemonė, PR Pardavimas

999 Prekės

€2.15

-31%

€3.16

Pridėti prie pageidavimų

3D Šokolado Kiaušinių Pelėsių Rinkinys Velykų Kiaušinių Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Pelėsių Plastiko Liejimo, Kepimo Dekoravimo Priemonė, PR Pardavimo Aprašymas:

1.Ne toksiškas, ne-lazdas, bpa-free, pagaminti iš aukščiausios kokybės maisto kokybės polikarbonato.Daugkartinio naudojimo, suprojektuoti, su 3 skirtingų dydžių patogus liejimo.

2.3 D Šokolado Kiaušinių Pelėsių, puikiai kiaušinio formos su pritaikoma centras pildymo.Papuošti ženklų ir modelių— zig zags, swirls ir taškų, arba pabandykite parašyti mylimam žmogui pavadinimas arba pranešimas— įdomus ir skanus gydo!Puikiai tinka įvairių renginių, tokių kaip Velykos, Valentino, Padėkos ir daugiau.

3.Gražiai dekoruoti kiaušinį su custom pildymo kurti įvairių staigmenų!Užpildykite šokoladu, vaisių, riešutų, grietinėlės, oreo, saldainiai, pudros ir dar daugiau.Nusmukęs, turtingas ir kvapnus, tai šokolado, kiaušinių ir saldūs įdarai derinys idėja turi padaryti!

4.Užpildyti ir skleisti šokolado į pelėsiai ir naudoti spaustuvai stora spynos.3D Šokolado Kiaušinių Pelėsių yra patvariai, pagamintas, įrengtas, su nelipnius paviršiaus ir atskirti skirtukais lengvai demold nesulaužant šokoladinių kiaušinių.

5.Būtina turėti virtuvės įrankį, skirtą kepimo ir apdorodami gydo tokius kaip šokoladas, saldainiai, tortas, ledai ir dar daugiau.

Komplektą Sudaro:

1/3 x Pelėsių Rinkinys

  • Modelio Numeris: 566565
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Šokolado Pelėsių
  • Sertifikavimo: CE / ES

Žymos: minkštas sklandžiau įrankis, kiaušinių pelėsių, gėlių minkštas, šokolado formos, minkštas komplektas, tortas, pyragas įrankių rinkinys, velykų pelėsių, minkštas, 3d kiaušinių pelėsių.

Parašyti atsiliepimą

3D Šokolado Kiaušinių Pelėsių Rinkinys Velykų Kiaušinių Minkštas Pyragas

3D Šokolado Kiaušinių Pelėsių Rinkinys Velykų Kiaušinių Minkštas Pyragas "PASIDARYK pats" Pelėsių Plastiko Liejimo, Kepimo Dekoravimo Priemonė, PR Pardavimas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai