Nauja prekė

Prabangus patalynės Vasaros satino, šilko patalynė, Antklodė, Antklodė Antklodė Skalbti Ledo minkštas Šilko Oro Kondicionavimo sistema Šalikas Antklodė, Antklodės

999 Prekės

€7.70

-49%

€15.39

Pridėti prie pageidavimų

2020 " Naują 100% Šilko Šalikas Vasaros Antklodė prabanga Antklodė Antklodė Skalbti Ledo minkštas Šilko Oro Kondicionavimo sistema Šalikas Antklodė Antklodė

Aprašymas:

Audinys: 100% Satino šilkas

Procesas:Quilting

Produkto pristatymas:

1. Geriau miegoti su prabangiais silks ir satins.Gerai išsimiegoti ir pabusti atnaujinamas kiekvieną rytą.Satino patalynės vėsus vasarą ir šiltas žiemą, kuris yra puikus pasirinkimas patalynės kiekvieną sezoną.Kai jūs patirtį savo pirmąjį rinkinį, satino patalynė, jūs negalėsite grįžti į normalų senas medvilnės.

2. Aukštos kokybės statyba.Patirtis mūsų sweet dream Satino patalynės ' s prabangus 300 siūlai skaičiuoti aukštos kokybės minkštas šilko satino.Audinio priklauso didelės tikėtis ir didelio tankio, kuris yra kitoks nei kiti audiniai.Paviršiaus šie Satino antklodės audinys-100% poliesteris.Net po to daug plovimo ir dėvėti, mūsų Satino antklodės gali būti lygaus paviršiaus ir ilgą tarnavimo laiką.Raukšlių nemokamai, dėmių ir išnyks, atsparus smūgiams, lengva priežiūra, skalbimo mašinų, šalto vandens, sausos, esant žemai temperatūrai.

3. Aukštos kokybės plombavimo medžiagos.Mūsų Satino antklodė yra pripildyta aukštos kokybės plunksnų, šilko, medvilnės, ji yra tarsi iš Mikropluošto, kuris turi savybes, lengvas ir plonas, subtilus vertus, jaučiu, švelni, gera šilumos išsaugojimo, ne lengvai deformuojasi, ir negali prasiskverbti šilko.Ši antklodė padengti su šilkiniai ir kietas, satino, šilko ir plonas ir šiltas plunksnų, šilko, medvilnės šerdis, kad jūsų miegas saldesnis, šią vasarą.

4. Visų dydžių - visų spalvų!Mūsų Satino lapas tinka, turi šias lovos dydžiai: double, pilnas, karalius.Prabangos iki lygio, suteikti jums naują prabanga patirtis

Rizikos free shopping - mes manome, kad jums patiks šis satino antklodė, kiek mes galime padaryti.Tačiau, jei jūs neturite, mes siūlome 100% grąžinimo garantija.jokių problemų.Nes mes norime, kad būtum laimingas!

Prašome atkreipti dėmesį

Yra tik vienas vnt satino, šilko vasaros šalikas.

150cmX200cm/59.05"X78.74"

180X220cm/70.86"X 86.61"

200X230cm/78.74"X 90.55"

Vieną plokščią lapą: 220X240cm/86.61"X 94.48"

Vieną 2vnt užvalkalas: 48X74cm/29.13"

Savybės:

1.100% Satino, šilko raukšlių atsparus audinys tegul Antklodė Antklode Padengti jaustis šilkiniai ir sklandžiai.padaryti jūsų lova jaučiasi patogiau.

2.Bauda Quilting technologija, geriau fiksaciją, antklodė core, didinant grožio antklodė grūdų.

3. Apvadu ir apdaila procesas ,f ine kūrinys įkūnija informacija.

3.Aukštos kokybės plombavimo medžiagos.Mūsų Satino antklodė yra pripildyta aukštos kokybės plunksnų, šilko, medvilnės, ji yra tarsi iš mikropluošto, kuris turi savybes, lengvas ir plonas, subtilus vertus, jaučiu, švelni, gera šilumos išsaugojimo, ne lengvai deformuojasi, ir negali prasiskverbti šilko.

4.Aktyvus, marginimo ir dažymo procesas yra sveikas ir nekenksmingas, užtikrinti Heathy miego.ir draugiškas aplinkai .

5.Mados stilius:grynas prabanga, stilius,paliekant prabangos ir malonės jausmas, kostiumai, šviesos, ekstravagancija stiliaus ir modernaus stiliaus namų puošybai.

5.Ekonomiškai efektyvių produktų ir dėmesingas paslaugos jums verta jį.

Šiltas priminti: 1.Nes Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina. 2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis 3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad nereikia papildomai mokėti Custom 4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,todėl prašome patikrinti, ar ji gerai prieš perkant 5.dėl tolimojo susisiekimo produktas bus šiek tiek sulenkite,ji nėra tokia plokščia, nes nuotrauka parodė,tačiau neturi įtakos vartojimui. 6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema 7.dangtis be Šalikas,apima tik 8.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti atsiliepimus ir su visais "penkių žvaigždučių[Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimas leis mums bando pateikti tarnauti geriau.

  • Kiekis: 1ps
  • 1.Funkcija plunksnų, šilko, medvilnės: lengvas ir plonas, Subtilus, Minkštas
  • Skalbti Ar Ne: Taip
  • Spalvos Atsparumas (Grynas): 3-4
  • kas yra plunksnų, šilko, medvilnės: MIKROPLUOŠTO
  • Fabirc Stilius: SATIN
  • Produkto Privalumai: Nėra lengva išnyks ir deformuoti po plovimo.
  • Skalbimo Būdas: Rankų plovimo &skalbimo mašinų
  • Antklodė užpildymas medžiaga: Plunksnų šilkas medvilnė
  • Medžiaga: Poliesterio Satino
  • 2.Funkcija plunksnų, šilko, medvilnės: gerai izoliuoti, ne lengvai deformuojasi ir negali prasiskverbti šilko
  • Fabirc Statybos: 600TC
  • Taikymo Dydis: 1,5 m (5 pėdų), 1,8 m (6 pėdos), 2,0 m (6.6 pėdos), 2.2 m (7 pėdų)
  • Tipas: Duvetcover&1pc Užvalkalas
  • Svoris: Single1000g/twin1100g/full1300
  • Kilmės: AE(Kilmės)
  • Tinkamas Regionas: Rytų Europoje
  • Procesas Technika: Quilting
  • Stilius: Kietas

Žymos: mulberry šilkas, kinijos šilko antklodė, antklodė žiemos, šilko antklodė, lova padengti vandeniui, šilko antklodė, lova skleisti, animacinių filmų kėdė, medvilnės antklodė, antklodė satin.

Parašyti atsiliepimą

Prabangus patalynės Vasaros satino, šilko patalynė, Antklodė, Antklodė Antklodė Skalbti Ledo minkštas Šilko Oro Kondicionavimo sistema Šalikas Antklodė, Antklodės

Prabangus patalynės Vasaros satino, šilko patalynė, Antklodė, Antklodė Antklodė Skalbti Ledo minkštas Šilko Oro Kondicionavimo sistema Šalikas Antklodė, Antklodės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai