Nauja prekė

EZCAP 231 kasetinį į MP3 Converter USB Kasečių Surinkimo Walkman Grotuvas Įrašyti Konvertuoti Juostos į USB "Flash" Atmintinę EZCAP231

999 Prekės

€23.23

-7%

€25.25

Pridėti prie pageidavimų

Ne kompiuteris reikalingas

Konvertuoti savo sena juosta MP3 be kompiuterio,Tiesiog reikia prijungti TF kortele (Micro SD kortelės, PS: nėra Atminties kortelės komplekte)

Konvertuoti visus muzikos juosta prie savo TF kortelę į MP3 formatą automatiškai.

Apžvalga:

Redisccover tas senas dainas su USB Kasečių Grotuvas, sukant jūsų kasečių į MP3 naudoti savo kompiuterį, iPod ar automobilyje!

USB Kasečių Grotuvas yra nešiojami, delniniai USB kasetinį grotuvą, kuris veikia su visų rūšių juostų.Ji yra paprasta naudoti, USB jungtis, skirta konvertuoti muziką į jūsų kasečių į MP3 failus.

Jūs galite klausytis MP3 į savo kompiuterį, įkelti juos į nešiojamą muzikos grotuvą, ar įrašyti juos į CD ir klausytis savo automobilyje.

Savo nešiojamų dydis leidžia jį pritaikyti beveik bet krepšys ir leidžia jums žaisti ir perduoti muziką, bet kur.

Jis veikia baterijos arba USB galia, kai connecred į savo kompiuterį ir lanksčiai veikti.Ši galinga ir paprasta naudoti programa, padės jums per pervesti savo Muzikos ir eveb galima integruoti su jūsų "iTunes" Muzikos įrašų Biblioteka.

Be pervesti savo juostos, kad Casstte Grotuvas turi garso išėjimo, kuri leidžia jums klausytis stereo, ausines, arba kitų garsiakalbių sistemų valandų malonumą!

Savybės:

- Konvertuoja jūsų brangų kasečių kolekcija MP3

- Plug and play operaciją-jokių tvarkyklių, reikalingų

- Ateina su juosta konverteris programinė įranga guied jums perduoti

- Lanksčios baterijos arba USB-powered operacija

- Kompaktiškas ir nešiojamas dizainas

- Gali būti naudojami kaip asmens kasečių grotuvas

Techniniai duomenys:

- Sąsaja: USB2.0 Standartą

- Įrašymo Formatas: MP3

- Maitinimo šaltinis: 2 * AA Baterijos arba USB prievado Įjungimo atrankos

- Suvartojama Galia: ≤ 400mw

Matmenys: 112 * 80 * 31 mm

- Weight: 148g

Pakuotė:

- USB Kasečių Grotuvas

- Ausinės

- USB Kabelis

- Vartotojo Vadovas,

Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Euroelectronics.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Darbo HYT TK-310 TC-320

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Perjungimo
  • Išėjimo Įtampa: Nėra
  • Jungtis: Desktop
  • Output Type: Nėra
  • Sertifikavimo: CE

Žymos: walkman kasečių grotuvas darbo, walkman kasečių grotuvas ligas, Mp3, dviejų monitorių kvm switch, juosmens dokas, walman kasečių grotuvas, Ezcap, mp3 walkman, garso kasečių grotuvas, 4k stebėti.

Parašyti atsiliepimą

EZCAP 231 kasetinį į MP3 Converter USB Kasečių Surinkimo Walkman Grotuvas Įrašyti Konvertuoti Juostos į USB

EZCAP 231 kasetinį į MP3 Converter USB Kasečių Surinkimo Walkman Grotuvas Įrašyti Konvertuoti Juostos į USB "Flash" Atmintinę EZCAP231

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai