Nauja prekė

Minimax (Gudrybė ir DVD) Magija Gudrybės Komedija Satge Arti Magia Iliuzija Gudrybė Rekvizitai Acceassary Profesinės Magicans

999 Prekės

€10.42

Pridėti prie pageidavimų

Minimax (Gudrybė ir DVD), iki Edo - DVD APRAŠYMAS

MINIMAX yra mažiausia ir labiausiai jautrių elektroninių magnetinis jutiklis, prieinamų šiandien.Jis yra toks mažas, kad jūs galite paslėpti ją Nykščio Galiuką, po savo žiūrėti, į burną, pagal jūsų rankovės arba galite tiesiog pirštu palmių ji.Galimybės yra neribotos!Šis NUOSTABUS prietaisas leidžia atlikti magijos poveikį, kuris NIEKADA nebuvo įmanoma anksčiau.Jūs galite parodyti savo rankas visiškai tuščias prieš, per ir po jūsų veiklos!MINIMAX yra labiausiai jautrūs magnetinių detektorių galima.MINIMAX yra labai ramioje PASTATYTAS vibratorius, kuris suteikia informaciją, kad jums reikia.MINIMAX ilgis apie 1 colio (3.2 cm) yra 0,2 colio (6 mm) storio ir 0,4 colio (1 cm) pločio .MINIMAX tai labai lengva nuslėpti.MINIMAX yra galingas.

Čia keletas iš daugelio galimybių su Minimax...

Smaigalys

Atlikti klasikinis "Smash ir Stab / Spike" įprastinių be jokių piršto žiedą ar sharpie!Tiesiog naudokite Minimax ir dar gauti informaciją per atstumą, 10 cm (apie 3 cm) iš Smaigalys!

Monetos pusės

Jūs galite pasakyti, kuri vertus žiūrovas yra holdingo monetos.Tai gali būti kartojamas, ir jo atliekami su kitų smulkių daiktų.

Užrištomis akimis

Rodyti žiūrovų, 5 monetas ir ženklą, vienas iš jų su "X".Dabar tegul kas nors užrištomis akimis jums ir sumaišykite monetas.Jūs iš karto žinoti, monetos, kurios yra pažymėtos monetos.

Kvapas tai

Suteikite savo žiūrovų pirštą žiedas laikyti savo rankose.Jūs žinosite, iš kurios pusės jis turi piršto žiedas tik kvapo savo rankas.

Aptikti objektus

Aptikti objektus, pavyzdžiui, magnetinio monetas, magnetinio piršto žiedai, Smaigalys ar bet kurį produktą galite įdėti magnetas visų.Pagalvokite apie galimybes...

Minimax siūloma daugybė galimybių close up magic atlikėjų.Šią programą, prietaisas veiks su daug objektų, o jūs galėsite sutelkti dėmesį į savo veiklą.Aptikti objektus, pavyzdžiui, magnetinio monetas, magnetinio piršto žiedai, Smaigalys arba tiesiog apie bet kurį produktą galite įdėti magnetas visų.

Pagalvokite apie galimybes...

MINIMAX ateina su minimax vienetas, rezervinio akumuliatoriaus, šiek tiek maišelis ir mokymo DVD.

Važiavimo Trukmė Apie : 20 min ATSILIEPIMAI ", kai prekė yra puikus ir, nors ir nėra pigūs, atrodo, kad verta kainos, jei jūs turite įprasta, kad eiti su juo. "

Mato Srityje, Magija Apskrito Žurnalas 9/1/2011

Demo:

  • Įspėjimas: no
  • Yra Instrukcija: No
  • Plastiko Tipas: PVC
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • dydis: One Size
  • Veiklos Formos: Close-up Magic
  • Tipas: KORTELĖS
  • Amžius: Suaugusieji
  • Prekės Pavadinimas: ZQION
  • Modelio Numeris: ---
  • Savybės: Su Dvd, Lengva Padaryti
  • Lytis: Unisex

Žymos: automobilinis įkroviklis mini, magica, gimbal liemenė, ronin liemenė, aušinimo skysčio siurblys, "huawei" maršrutizatorius, easyrig, antena maršrutizatorius, steadicam for dslr, apgauti.

Parašyti atsiliepimą

Minimax (Gudrybė ir DVD) Magija Gudrybės Komedija Satge Arti Magia Iliuzija Gudrybė Rekvizitai Acceassary Profesinės Magicans

Minimax (Gudrybė ir DVD) Magija Gudrybės Komedija Satge Arti Magia Iliuzija Gudrybė Rekvizitai Acceassary Profesinės Magicans

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai