Nauja prekė

Skanus Zongzi Mediniai Kukulis Pelėsių "PASIDARYK pats" Tradicinis Ryžių pudingas Kepimo Formų Šokolado Putėsiai Torto Formos Virtuvės Įrankiai

999 Prekės

€2.26

-28%

€3.14

Pridėti prie pageidavimų

Hello Dear Pirkėjas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, galime pateikti dropshipping ir didmeninės, jei turite kokių nors prašymą, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos ir paslaugų!ir mes turime mūsų pačių gamykloje.

Mes daug akcijų, jūs galite nusipirkti tiesiogiai, mes atsiųsime iš Kinijos per 24 valandas(Išskyrus Poilsio ir Švenčių dienas).

Mes teikiame daug stilių pasirinkti (detalės yra nuotraukos žemiau kainą, kiekvieno paveikslėlio yra stiliaus pasirinkimas), jūs galite pasirinkti pagal stilių nuotrauką, kuri jums patinka, ir mes išsiųsti nuotrauką pagal paveikslėlį stilių pasirinkti .Jei turite kokių nors klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome susisiekti su mumis ir mes atsakysime jums kaip įmanoma greičiau.linkime jums laimingų apsipirkti.

Ačiū ir nuoširdžiausi Linkėjimai.

Prašome atkreipti dėmesį:

*Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

*Spalva bus šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos rodo, kaip skirtingų kompiuterio ekrano.Tikimės, kad jums patiks juos .Dėkojame už jūsų supratimą !

JEI jums nusipirkau 2 vnt. ir daugiau,gausite papildoma 2% nuolaida.

Specifikacija:

Pavadinimas: PASIDARYK pats Kukulis Pelėsių

Medžiagos: mediniai medžiaga

Matmenys ir Svoris:

Trikampis: S/M

Aikštė: S/M

20-25 vienetų zong lapai, apie 70 metrų/ 229.66 ft virvės

Taikymo Sritis : priėmimo ryžių kukuliai, "PASIDARYK pats" maisto

bao zongzi "PASIDARYK pats" multi-formos kukulis pelėsių namų rankinis įrankis

Savybės:

Aukštos Kokybės Medžiaga - "PASIDARYK pats" multi-formos virtinukų formos yra pagaminti iš aukštos kokybės medinės medžiagos, kuri yra ekologiški ir netoksiški.

Ne Deformuoti: Į bao zongzi "PASIDARYK pats" multi-formos kukulis pelėsių yra pagamintas iš tvirtos medinės medžiaga, todėl ji nėra deformuoti, ir gali būti pakartotinai naudojamas.

Paprasta Operacija: Ji yra lengva naudoti namų rankinis įrankis, tiesiog įdėti zong lapai į formą, supilkite skanus ingredientų užbaigti.

Lengva Valyti: Su šio "PASIDARYK pats" multi-formos kukulis pelėsių, jūs visiškai jaustis Kinijos Drakono Valties Festivalis.Ir ji yra lengva valyti, tiesiog nuplaukite švariu vandeniu, po naudojimo.

Geriausia Dovana: Tai yra geriausia dovana šeimai, draugams, ir maisto mėgėjams.Jūs galite padaryti Kinų maisto bet kuriuo metu, net užsienio šalių.

Pakavimo Sąrašas:

A: 1* "PASIDARYK pats" Kukulis Pelėsių

B: 20-25 vienetų zong lapai, apie 70 metrų/ 229.66 ft virvę (kad patys)

Pastaba:

1. Dėl skirtingo šviesos, spalvos gali šiek tiek skirtis.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek skiriasi.

Produktų Nuotraukos:

  • Specialybės Įrankiai Tipas: Kita
  • Medžiaga: Mediena
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: Zongzi Mediniai Kukulis Pelėsių
  • Tipas: Specialybės Įrankiai
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: paspauskite mooncake, virtuvės organų, rudos medienos daybed, zongzi, tamsiai pieniško šokolado, dragon boat žaislas, 0 kepimo, amatų medienos, 100 pyragas, pelėsių medienos.

Parašyti atsiliepimą

Skanus Zongzi Mediniai Kukulis Pelėsių

Skanus Zongzi Mediniai Kukulis Pelėsių "PASIDARYK pats" Tradicinis Ryžių pudingas Kepimo Formų Šokolado Putėsiai Torto Formos Virtuvės Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai