Nauja prekė

28cm Plastiko Sukasi Tortas Ratas, Apdailos Tortas Stovi Virtuvėje, Kepant Pyragas Įrankiai

999 Prekės

€8.13

-24%

€10.84

Pridėti prie pageidavimų

Techniniai duomenys: 1.Besisukantis Tortas Stovi idealiai tinka puošti tortus, bet kokio dydžio ir yra pakankamai stipri parama multi-pakopų pyragai 2.Paslėptas kamuolius guolių pasirodo sklandžiai lengvai sukurti gražus sienų palei pagrindo ar konstrukcijos profesinių tortas. 3.Kyla pyragai virš darbinio paviršiaus, kad būtų patogu dekoravimo aukštis; priemonės, 11-colių skersmens ir 2,75-cm ūgio 4.Pagamintas iš maisto kokybės plastiko; bazinė platforma ir atskiras lengva ranka skalbimo 5.Platforma sukasi arba pagal laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę kryptimi, puikiai tinka kairiarankiams ir dešiniarankiams dekoratorių.

Paslauga

Dropshipping

1.jūsų kliento užsakymą jūsų parduotuvėje arba svetainėje. 2.jums vieta pačia tvarka, mano saugoti ir išlaikyti pelną. 3.mes atsiųsime kad savo klientams tiesiogiai.Pristatymas

(Mūsų prekės yra labai tinkamas , Prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos.) 1.dėl politikos, prašome pateikti mums jūsų pilnas vardas, pavardė.ačiū jums už jūsų bendradarbiavimą. 2.prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo. 3.jei sandoris yra chona valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas .prašome suprasti. (Kanada ir Australija pirkėjai, prašome pastaba: siekiant geriau sekti prekių saugą,Pasiūlymai pasirinkti epack Pristatymo būdą .Nes kinija rašyti gali ne užklausą logistikos informacija .) Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Euroelectronics.lt, tokių kaip Alipay,cerdit korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti jūsų interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra satisfide su juo.Atsiliepimai

Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus jūsų verslo vystymuisi.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Dėkojame už jūsų paramą!

  • Modelio Numeris: Pyragas Ratas, Apdailos Tortas Stovi
  • Sertifikavimo: MPT, EEB, LFGB, CIQ, CE / ES, SGS
  • Prekės Pavadinimas: dcrt
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Pyragas Įrankiai Tipas: Stovi
  • Tipas: Pyragas Įrankiai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Nepadori Nuotrauka: No

Žymos: miegamasis odininkas, elnias lentelė, lp, lp grotuvas, oranžinės spalvos staltiesė, įrašų vinilo, vinilo grotuvą, kavos pusėje stalo, vaikų studijoms lentelė, bazinė pyragas.

Parašyti atsiliepimą

28cm Plastiko Sukasi Tortas Ratas, Apdailos Tortas Stovi Virtuvėje, Kepant Pyragas Įrankiai

28cm Plastiko Sukasi Tortas Ratas, Apdailos Tortas Stovi Virtuvėje, Kepant Pyragas Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai