Nauja prekė

6 colių Pjovimo Retinimo Žirklės Nerūdijančio Plieno Žirklės Reguliariai Butas Dantų Plaukų Žirklės Salonas Plaukų Šukuosenos Formavimo Priemonė

999 Prekės

€2.53

-20%

€3.17

Pridėti prie pageidavimų

Q&A:

(1) Klausimas: Kuris žirklės yra teikiama pirmenybė, pjovimo padalinti baigiasi?

Atsakymas: reguliariai paprasto krašto žirklės bus sumažinti visus padalinti baigiasi kadangi texturizing pora iškirpti kai kuriuos, bet ne visus tavo split baigiasi.

(2)Klausimas: kur tai padaryti?Iš Kinijos?

Atsakymas: taip,jis yra pagamintas kinijoje.

(3)Klausimas: Koks yra skirtumas tarp dviejų sidabro dydžių?

Atsakymas: dydis-ne ta kategorija.Jis turėtų būti tokio tipo, - "6" yra reguliariai plaukų pjovimo žirklės, o "5.5" yra tekstūros naudojamos nedaug plaukų.

Pardavimo Punktuose:

1.Aukštos Kokybės - Tai plaukų kirpimo rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, rūdims atsparus ir patvarus.

2.Ergonomiškas Dizainas - ergonomiškas rankena daro mūsų kirpyklų įrankiai lengva suvokti ir sumažina spaudimą, riešų, alkūnių ir rankų.

3.Daugiafunkcinė - 6 cm ilgio, texturizing žirklės gali saugiai ir lengvai apdaila vyrų barzdos, moterų kirpčiukai ir perukai, plaukų pagyvenusių žmonių, moterų, vaikų, kūdikių, šunys ir kiti gyvūnai.Labai tinka šeimoms ir kirpyklos, labai tinka skiesti storio plaukų, PASIDARYK šukuoseną ir grožio.

4.Saugos vadovas žirklės yra skirtos sklandžiai ir veiksmingai užkirsti kelią galvos odos įbrėžimų metu plaukų kirpimas.

5.Aukštos kokybės haircutting shearsm, patvarus.Patogus dizainas, geriau tvarkymo jausmas.Iškirpti plaukus namuose su šios profesinės žirklės nustatyti.

Aprašymas Savybės:

1.PREMIUM NERŪDIJANČIO PLIENO: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ašmenų kampas tiksliai kontroliuojamas 48°, teigia, kietumas ir ryškumą, bent norimą dydį.

2.REGULIUOJAMAS VARŽTAS: reguliavimo varžtas leidžia jums lengvai priveržkite ar atlaisvinti žirklės, kaip ir jūsų noras - teisę žirklės yra geriausias žirklės.

3.DAUGKARTINIO NAUDOJIMO: puikus rinkinys padaryti šukuoseną namuose, mokykloje ir pan.arba tik šiek tiek šukuosenų sau, vaikams ar net jūsų augintiniai.

Specifikacija:

Tipas: Plaukų Kirpimo Žirklės

Dydis: 6 cm, 5,5 colių

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Bendras ilgis: 175 (mm)

Angos dydis: 70 (mm)

Komplektą sudaro:

1*Plaukų Kirpimo Žirklės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

  • dydis: 6 inch, 6 inches, 5.5 inches
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas: pjovimo žirklės
  • Rankenos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Angos dydis: 70 (mm)
  • Modelio Numeris: MF00125
  • 3 tipas: Plaukų Kirpimo Žirklės
  • Type2: Retinimo Žirklės
  • Prekės Pavadinimas: Kitbakechen
  • Spalva: sidabrinė
  • type1: Plaukų Formavimo Priemonės
  • Bendras Ilgis: 175 (mm)
  • Elemento Tipas: plaukų žirklių

Žymos: kampo pjovimo įrankiai, pro plaukų žirklės, tijeras, šukos plaukų žoliapjovės, tesoura cabeleireiros, kirpykla žirklės 10 cm, kirpykla žirklės 7 cm, meisha jp440c, kairėje plaukų žirklės, šukos skustuvas.

Parašyti atsiliepimą

6 colių Pjovimo Retinimo Žirklės Nerūdijančio Plieno Žirklės Reguliariai Butas Dantų Plaukų Žirklės Salonas Plaukų Šukuosenos Formavimo Priemonė

6 colių Pjovimo Retinimo Žirklės Nerūdijančio Plieno Žirklės Reguliariai Butas Dantų Plaukų Žirklės Salonas Plaukų Šukuosenos Formavimo Priemonė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai