Nauja prekė

WUTA Italijos Importo Odos Krašto Apdaila Vandens Pagrindu Krašto Sandarinimo Skaidrus Daržovių raugintos Odos Diržas Gydymo "PASIDARYK pats" Amatų 100ml

999 Prekės

€9.75

-34%

€14.99

Pridėti prie pageidavimų

WUTA Italijos Importo Daržovių Raugintos Odos Vandens Pagrindu Krašto Sandarinimo Skaidrus Krašto Apdorojimo medžiaga 100ml

Pakuotė

1 vnt. x 100 ml odos krašto sandarinimo

Jei nutarsite "Su medvilnės tamponu",mes išsiūsime jums, 1 vnt. x 100 ml odos krašto sandarinimo ir 25 vnt Japonijos importuotų nurodė medvilnės tamponu.

Pastaba

Ji bus Įšaldytos, jei temperatūra yra žemiau 0 ° c. taigi, prašome galvoti apie temperatūrą jūsų šalyje,labai ačiū.

Skysčių ir peiliai yra specialiuosius elementus, turime laivas su specialių pristatymo būdą.ir lengva turėti įtakos griežtos saugumo kontrolės, todėl transportavimo greitis bus lėtesnis, nei kitų bendrosios paskirties prekėmis.tikiuosi, jūs galite suprasti ,jei yra bet koks klausimas apie siuntimo,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,ačiū už kantrybę.

Aprašymas

Pavadinimas: odos Vandens pagrindu krašto sandarinimo

Talpa: 100 ml

Naudojimo diapazonas: vegether raugintos odos.

Pradinės suspensijos yra importuojamos iš Italijos, jos savybės ir funkcijos yra stabili.

Įspėjimas: yra, šiek tiek kvapas, bet rezultatas yra nuostabi, kai jūs naudojate daržovių raugintos odos .jums patinka, kai jūs jį naudoti.

Naudojimo nurodymai: gerai Suplakti prieš kiekvieną naudojimą.

Krašto Sandariklis yra vandens pagrindo gruntas odos kraštų odos.Šis įrankis sustingsta net labai linty oda, ir yra naudojami tolesniam perdirbimui į apačia.Ji greitai džiūsta, užtenka ir po taikymas sukuria danga, atsparūs drėgmei, movos ir įtrūkimų.

Kaip naudoti

1.Norėdami gauti geriausius rezultatus, suapvalinti krašto odos su krašto beveler prieš taikant.

2.Taikyti plonu sluoksniu WUTA krašto sandarinimo nupjautas kraštas odos su medvilniniu tamponu.

3.Lenkijos odos krašto 220 grūdėtumo švitriniu popieriumi.

4.Tada tepinėlio WUTA krašto sandarinimo su medvilnės tamponu dar kartą.

5.Lenkijos odos krašto 800 grūdėtumo švitriniu popieriumi ir tepinėlį WUTA krašto sandarinimo su medvilnės tamponu dar kartą.

6.Rub krašto labai vikriai į priekį su krašto lietusmētelis,Kaip krašto sandarinimo džiūsta ir įkaista dėl trinties sukeltos trinties, apdoroti kraštas bus patamsinti ir blizgesį.Kartokite tol, kol norimą burnish yra pasiektas.

  • Modelio Numeris: WUTA skaidrus odos apdaila
  • Svoris: 100ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: dekoro italija, kaulų katalogą popieriaus, antklodė įrankis, mobile " free shipping argentina, baudų touch nepriekaištinga, c drobė diržas, bankas odinis diržas, amatų oda, spray tan, Apdaila.

Parašyti atsiliepimą

WUTA Italijos Importo Odos Krašto Apdaila Vandens Pagrindu Krašto Sandarinimo Skaidrus Daržovių raugintos Odos Diržas Gydymo

WUTA Italijos Importo Odos Krašto Apdaila Vandens Pagrindu Krašto Sandarinimo Skaidrus Daržovių raugintos Odos Diržas Gydymo "PASIDARYK pats" Amatų 100ml

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai